02 / 05 / 2024

15. Perakende Günleri

15. Perakende Günleri

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Perakende Günleri için geri sayım!

25 - 26 Kasım 2015 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek 15. Perakende Günleri; Türkiye'nin markalarını uluslararası yatırımcılar, perakende grupları ve AVM'lerle buluşturacak.

Migros’ta indirim günleri devam ediyor! Patlıcan 19,90 TL, tereyağı 105 TL, siyah zeytin 15 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta indirim günleri devam ediyor. Migros’ta Patlıcan 19,90 TL’ye, tereyağı 105 TL’ye, siyah zeytin 15 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Dolar 12 lirayı, 15 lirayı görebilir diyen banka açıkladı! Doları olanların etekleri tutuştu

Dolar 12 lirayı, 15 lirayı görebilir diyen banka açıkladı! Doları olanların etekleri tutuştu. Acil bakın...

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! Mevcut fiyatlara yüzde 15 indirim de sepette yapılıyor. İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda 10 Superb modeliyle karşınızda! Fırsat günleri bitmeden değerlendirin! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda 10 Superb modeliyle karşınıza çıkıyor. Fırsat günleri bitmeden değerlendireceğiniz modellerin özellikleri ve fiyat listesini sizler için derledik. İşte detaylar…

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ kura takvimi yeni yılla beraber güncellendi. TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

EYT'li olmadan prim günleri yanabilir! Sahte sigortaya dikkat

Milyonlarca kişi EYT düzenlemesini iple çekmekte. Geçmişte ailesinin yanında birkaç gün sigortalı yapılan kişilerin primlerinin mercek altına alındığı öne sürüldü. 'Sahte sigorta' yapan kişilerin prim günleri iptal olabilecek.

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'ta indirim günleri başladı! Yüzde 35'e varan büyük fırsatı kaçırma! Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta indirim günleri başladı. Kolyeden yüzüğe küpeden bilekliğe her istediğiniz altın ve pırlata takılarda yüzde 35'e varan indirim kampanyasını kaçırmayın! İşte Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi.

Porland Ekim fırsat günleri: indirimlere ek yüzde 20 artı yüzde 10 indirim! Porland 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devi haline gelen Porland ekim ayında ‘Ekim Fırsat Günleri’ kampanyası kapsamında tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 artı yüzde 10 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

Hepsiburada ‘Marka Günleri’nde son gün: binlerce üründe fiyatlar indi! Hepsiburada 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’nın düzenlemiş olduğu ‘Marka Günleri’ kampanyasında sona gelindi. Son güne özel binlerce üründe büyük indirimler sizleri bekliyor. İşte bugün geçerli Hepsiburada kampanyaları…

CarrefourSA’da teknoloji indirim günleri başladı! Samsung Galaxy S21 FE’ye 2 bin TL indirim! 9 Ekim 2022 fiyat listesi

CarrefourSA’da akıllı ürünlerde indirim günleri yeniden başladı. Dünya markası Samsung’un Glaxy S21 FE akıllı cep telefonunu tam 2 bin lira indirimli alabilirsiniz. İşte detaylar…

Hepsiburada marka günleri devam ediyor! Philips’ten Penti’ye dev indirimler.. Hepsiburada 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’nın ‘Marka Günleri’ indirim kampanyası son hızla devam ediyor. İşte bugün geçerli olan Hepsiburada indirimleri…

15. Perakende Günleri Haberi

15. Perakende Günleri

 25-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bu yıl 15. kez düzenlenen Perakende Günleri'ne katılan İş GYO, burada İzmir Ege Perla ve İFM projelerini sergiledi.

Büyük bir gelişim potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir’de, İş GYO’nun 180 milyon dolar yatırım değeri olan Ege PERLA projesinin bugün itibariyle yüzde 70’lik bölümü satıldı. Kaba inşaatı %90 oranında tamamlanmış olan Ege Perla projesinde m2 fiyatları konutlarda yaklaşık olarak 3.159$, ofislerde ise 3.740$ şeklinde.

İş GYO’nun Perakende Günleri’nde sergilediği bir diğer projesi ise İstanbul’un Ümraniye ilçesinde satın aldığı yaklaşık 5 bin metrekare arsa üzerinde geliştireceği 18 katlı, ofis ile ticari alanlardan oluşan İstanbul Finans Merkezi projesi.

2007-2013 yıllarını kapsayan Dokuzuncu Kalkınma Planında yer alan Finans Merkezi...