18 / 05 / 2024

16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri fuarı

16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri fuarı

MOSKOVA’da gerçekleştirilen, 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri (CTT-2015) fuarına katılan Elkon, Rusya pazarındaki gücünü pekiştirdi. Elkon Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lider olduğunu belirtti.

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede dolar olanlar hemen baksın

Dün 20,50 TL'den kapanış yapan Dolar kuru bugün güne yükselişle. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

iOS 16.4'ün Beta sürümündeki yenilikler kullanımına sunuldu

Bu hafta iOS 16.3.1'de yapılan güncellemelerin ardından Apple, Apple Watch için watchOS 9.4 ve Apple TV için tvOS 16.4'ün ilgili betaları ile  birlikte tabletleri için iPadOS 16.4'ün yanı sıra iPhone için iOS 16.4'ün ilk Beta sürümünü yayınladı .

Dolar 16 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar kurunda son dakika açıklamaları gelmeye devam ederken analistler, doların 16 gün sonra bu kadar olacağını söyledi. Analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya koşun! İşte ayrıntılar...

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası dün, yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Yatırımcılar son dakika dolar kuru ilgili uzmanların yorumlarını da takip ediyor. Dolar ile ilgili kritik açıklama yapıldı ve doların 16 gün içinde ne kadar olacağı belli oldu. Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün

Dolar kuru bugün de ekonomi gündeminde yer alıyor. Dolar/TL kuru alış satış fiyatı yakından takip edilirken, doların ne kadar olacağı ise en büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak!  Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün...

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri fuarı Haberi

16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri fuarı

35 ülkesinden 1000’den fazla katılımcının yer aldığı fuara 11. kez katıldıklarını söyleyen Elkon Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Alpagut, “Rusya’da ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Ancak, Rus hükümetinin krizin etkilerini minimize etmek için 3.5 ayda stabilizasyon fonundan 150 milyar dolarlık katkı sağlaması ekonomideki şok etkisini giderdi. 2003 yılından itibaren Rusya’ya 900’den fazla beton santrali ihraç etmiş bir firmayız. Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lideriz” dedi. Halen Rusya’nın 6 şehrinde satış ve teknik destek ofisi, 4 şehrinde yedek parça deposu ile hizmet verdiklerini belirten Alpagut, krizi fırsata çevireceklerini ve bu pazara daha fazla odaklanarak pazar payını artıracaklarını anlattı.


FUARA BETON SANTRALLARI KURDU

Elkon, fuarda kendi sektörünün en büyük katılımını gerçekleştirdi ve 500 metrekarelik alanda iki büyük beton santrali sergiledi. Son...