06 / 05 / 2024

16 yatırım

16 yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemize caka satan ülkeler yakın zamanda tarih sahnesinden silinecek. Türkiye'nin önü ise açıktır. Türkiye'yi küresel güç yapacağız" dedi.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri'de 9 milyon 352 bin 668,16 TL sermaye bedeli ile Kemal Kılıçlı tarafından kuruldu.

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ve altındaki rekora ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Altına rakip olacak başka bir yatırım aracından bahseden Memiş, bu yatırım aracının rekor seviyeye yükseleceğini söyledi.

Altına mı yatırım yapılmalı yoksa dolara mı? Piyasa Kahini açıkladı! Bunu okumadan hiçbir şey almayın

Altındaki dalgalı seyirler her geçen gün daha da karmaşık bir hal alırken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, isabetli öngörülerine devam etti. Memiş, 16 Eylül’e dikkat çekerek, neye yatırım yapmamız gerektiğini söyledi. İşte detaylar…

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 16 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tütüncü tarafından kuruldu.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Millet bahçelerinin yatırım değeri 16 milyar TL'ye ulaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam millet bahçesi rakamının 2021 sonu itibarıyla 278'e ulaşacağına dikkat çekti, yatırım değerinin de 16 milyar Türk Lirasına ulaşacağını duyurdu.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

278 millet bahçesinin yatırım değeri 16 milyar TL!

Çevre Bakanı Kurum, 278 millet bahçesinin yatırım değerinin 16 milyar TL olduğunu açıkladı. Bu tutar, aralarında Çevre, İçişleri, Enerji dahil olmak üzere 7 bakanlığın 2021 yılı bütçesinden fazla. 

Neden altına yatırım yapılır? Neden dolara yatırım yapılmaz?

Tebernüş Kireçci bugün saat 16.00'da doların tarih süreci ışığında dolara neden yatırım yapılmaz? Altına neden yatırım yapılır?" konusunu anlatacak.

TOKİ 2019'da 16 milyar liralık yatırım yaptı!

TOKİ tarafından 2003-2019 yıllarında yaklaşık 160 milyar lira yatırımla 853 bin konut üretildi. 2019 yılında tüm projelere yaklaşık 16 milyar liralık yatırım yapıldı...

Kentsel dönüşüm için 16 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

2020 Merkezi Yönetim bütçe görüşmelerinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “2019 yılı için kentsel dönüşüm ve sosyal konutlar dâhil olmak üzere tüm projeler için yaklaşık 16 milyarlık yatırım yaptık” dedi.

Yatırım için altın mı mantıklı? Dolar mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırım için altın mı mantıklı? Dolar mı?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 16 maddelik analizi...

16 yatırım Haberi

16 yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemize caka satan ülkeler yakın zamanda tarih sahnesinden silinecek. Türkiye'nin önü ise açıktır. Türkiye'yi küresel güç yapacağız" dedi.


Eroğlu, Muğla Atatürk Spor Salonu'nda, bakanlığına bağlı kurumlarca 89 milyon lira tutarındaki 16 yatırımın temel atma ve orman mahallelerine sertifika dağıtım törenine katıldı.Eroğlu, törende yaptığı konuşmada, dünyanın göz bebeği Muğla'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu, kente şu ana kadar bakanlığının 69 yatırım yaptığını, bunlara 16 tane daha eklediklerini söyledi. Muğla'ya 13 yılda 10 milyar yatırım ve destek sağladıklarını belirten Eroğlu, "Yaptığımız her şey milletimiz için. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözünü benimsemiş bir anlayışla hizmetlerimizi yapıyoruz" dedi.Geçmiş yıllarda bakanlık olarak Muğla'ya 69 müjde verdiklerini hatırlatan Eroğlu, "Bunların büyük kısmı tamamlanarak hizmete girdi. Muğla için verdiğimiz 69 projeden...