02 / 05 / 2024

17 yaşındaki milyoner

17 yaşındaki milyoner

İngiltere'de yaşayan üniversite öğrencisi Robert Mfune kısa süre içinde ticaret yapmayı öğrenip çalışması sonucunda milyoner iş adamı oldu. Robert, annesine 130 bin sterlin değerinde bir ev aldı.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

35 yaşındaki milyonerin tavsiyeleri!

Finanscı Abi resmi sosyal medya hesabı üzerinden 35 yaşındaki milyonerin tavsiyelerini paylaştı. İşte o tavsiyeler...

4,5 litre ayçiçek yağında büyük indirim: Elini çabuk tutan karlı çıkacak

Bir market, ayçiçek yağı için büyük bir indirim sunuyor. 4,5 litrelik ayçiçek yağı, oldukça düşük bir fiyata satılıyor. İşte ayçiçek yağındaki bu indirimle ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Genç yatırımcı borsadan 2 senede 8 milyon dolar kazanarak milyoner oldu! İşte borsada milyon dolar kazandıran 4 formül..

Borsaya yatırım yapan 24 yaşındaki Jack Kellogg isimli yatırımcı 2 senede 8 milyon doların üzerinde para kazandı. İşte milyonerin alış ve satış için rehber olarak kullandığı 4 gösterge...

Sanki 90’lardayız! İkinci el araçta “Vah” dedirten durum! Bakın vatandaş en fazla kaç yaşındaki otomobilleri aldı?

Bayilerde sıfır araç bulamayanlar ikinci ele akın edereke, buradaki fiyatları da patlattı. Peki geçtiğimiz sene 2. elde en çok satılan modeller hangileri oldu, en fazla kaç yaşında araçlar tercih edildi ve tabi en önemlisi, fiyatlar ne kadar arttı? İşte detaylar…

Ayçiçek yağında daha önce görülmemiş fiyat! A101’de Yudum ayçiçek yağı 35 lira! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ayçiçek yağına büyük indirim A101’den geldi. Yudum ayçiçek yağı A101’de 35 liradan satılmaya başlandı. Yudum Ayçiçek yağındaki bu indirimli fiyatı duyanlar marketlere akın etti. İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Arttıkça artan ayçiçek yağlarına rekor zam gelecek! Mutfaklara ayçiçek yağının girmesi artık zorlaşacak

Marmara ve Trakya Bölgeleri’nde görülen tırtıl istilası Ayçiçek yağındaki zamların habercisi. Ünlü uzmanlar bu kışın Ayçiçek yağları açısından kötü geçeceğini açıkladı. İşte detaylar…

Ayçiçek yağı satışlarına yasak geldi! 1 Nisan'dan itibaren artık yenisi gelmeyecek

Ayçiçek yağındaki fiyat artışları ve ayçiçek yağına talebin artması nedeniyle piyasada stok sorunları yaşanmaya başlamıştı. Türkiye'de yetkililer 'yağda sorun yok' dese de vatandaş market raflarına hücum etti. Ayçiçek yağıyla ilgili gelen son haber yine endişe yarattı.

6 yaşındaki çocuk biriktirdiği harçlıklarla ev aldı!

Avustralya'da 6 yaşındaki Ruby ile kardeşleri Lucy ve Gus, emlakçı babalarının desteği ile harçlıklarını biriktirerek ev aldı. 

İstanbul’da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen Suriye uyruklu 41 yaşındaki işçi Nabi Reşo, yaşamını yitirdi.

The Weeknd, Hidden Hills’teki evini Madonna'ya sattı!

31 yaşındaki sanatçı The Weeknd, Hidden Hills’teki 25 milyon dolar bedel biçtiği evini 6 milyon dolarlık bir indirimden sonra Madonna’ya sattı.

117 yaşında ev hayaline kavuştu!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem ile kerpiç evini kaybeden 117 yaşındaki Selahattin Taştan yeni evine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

17 yaşındaki milyoner Haberi

17 yaşındaki milyoner

İngiltere'nin Southampton şehrinde yaşayan üniversite öğrencisinin kısa süre içinde ticaret yapmayı öğrenip çalışması sonucunda milyoner iş adamı oldu.


16 yaşında üniversite öğrencisi olan Robert Mfune derslerinden sonra kalan zamanda part time olarak bir finans şirketinde ayak işlerini yapıp kısa süre içinde finansla ilgili ticaretin temellerini öğrendi. Robert 17 yaşından sonra evinden çalışmaya başlayıp milyonlar kazandı.  

Daha 20 yaşına gelmeden milyoner olan Robert, annesine 130 bin sterlin değerinde bir ev ve bir tane de Bentley marka araba satın aldı. Öte yandan okuldaki derslerinden de başarılı olan Robert, 17 yaşında olduğu için annesinin üzerine açtığı hesapla evden işlem göremeye başladı. 

18 yaşına girdikten sonra servetini çoğaltmak için kendi adına bir hesap açtı. Robert kazandığı paralarla İngiltere ve anavatanı olan Afrika'da kahve dükkanları ve...