02 / 10 / 2024

18 mayıs dolar euro fiyatları ne kadar

18 mayıs dolar euro fiyatları ne kadar

Dolar Euro fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Dolar, yatırımcıların riskli bahislere olan iştahındaki artışın ABD para biriminin güvenli liman çekiciliğini azaltmasıyla birlikte, önde gelen emsaller sepeti karşısında yirmi yılın en yüksek seviyesinden geri çekilerek haftanın üçüncü günü düşüşe

Peninda Park'ta yüzde 30 peşinat ve 18 ay vadeyle! Mayıs 2025'te teslim!

Pendik'te inşa edilen Peninda Park projesinden yüzde 30 peşinat ve 18 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Peninda Park projesinin teslimlerinin 2025 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Dolarda deprem! Elinde 1 doları bile olan şimdi baksın: 1 dolar ne kadar? İşte 19 Mayıs dolar/TL...

ABD Doları, enflasyonun gerilemesi ve Fed'in faiz indirimine gideceği beklentisiyle nisan ayında değer kaybı yaşadı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? İşte 19 Mayıs dolar/TL...

Akaryakıt fiyatları cep yakıyor! 18 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları...

Araç sahipleri hafta sonu benzin ve motorin fiyatlarında zam veya indirim var mı diye merak edip araştırıyorlar. Buna göre, İstanbul'da benzinin litre fiyatı ne kadar oldu ve 18 Mayıs 2024 benzin, motorin (mazot) ve LPG fiyatları nedir?

Tarım Kredi Market'te bugün yeni indirimler var! Tarım Kredi'de 18-20 Mayıs'ta indirimi ürünler var...

Tarım Kredi Market 18-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeni indirimlerini açıkladı. Tarım Kredi Market yüzde 50 indirim kampanyasına ek olarak hafta sonuna özel yeni bir kampanya başlattığı açıklandı. Tarım Kredi Market hafta sonu indirimleri.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

ŞOK 18 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim var...

ŞOK market 18 Mayıs 2024 cumartesi indirimli ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK markette bu cumartesi birçok üründe indirimler sizleri bekliyor.  ŞOK markette 18 Mayıs hangi ürünlerde indirim var? 

ŞOK Aktüel 11 Mayıs ürünler kataloğu belli oldu! Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi ŞOK'a ne geliyor?

ŞOK Market 11 Mayıs ile 18 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan aktüel ürünler açıklandı. Peki Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi Şok'a ne geliyor? ŞOK 11 Mayıs 2024 Cumartesi kataloğu.

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Migros'ta 18 Nisan-1 Mayıs 2024 güncel ürünler liste yayımlandı! Migros'ta birçok üründe indirim var!

Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim var. Deterjandan, una, peynire, kişisel bakım ürünlerinden gıdaya kadar pek çok üründe fırsatlar yer alıyor. İşte 18 Nisan-1 Mayıs indirimli fiyat listesi.

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Dolar yeni güne rekorla başladı! Bugün dolar alış fiyatı ne kadar? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 31 Mayıs Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar kuru…

Dolar yükseldi mi? Bugün euro kaç TL oldu? İşte 30 Mayıs Salı dolar alış ve satış fiyatındaki son durum!

Dolar 30 Mayıs Salı günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 30 Mayıs Salı dolar kuru…

Seçimden sonra dolar ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? İşte 29 Mayıs Pazartesi dolar, euro alış ve satış fiyatları!

Dolar 29 Mayıs Pazartesi günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 29 Mayıs Pazartesi dolar kuru…

18 mayıs dolar euro fiyatları ne kadar Haberi

18 mayıs dolar euro fiyatları ne kadar

Dolar Euro karşısında değer kaybetmeye başladı! Doların altı anapara birimi karşısındaki durumunu izleyen ABD Dolar Para Birimi Endeksi, %0,7 düşüşle 103,39 ile 6 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi. Peki dolar Euro ne kadar oldu?

ABD perakende satışlarının, tüketicilerin arzdaki iyileşme nedeniyle motorlu taşıtlar satın alması ve yüksek enflasyona rağmen talebin düştüğüne dair hiçbir işaret göstermediği restoranlara uğramasıyla Nisan ayında sağlam bir şekilde arttığını gösteren verilerin ardından dolar düşük seyrini sürdürdü.

Başkan Jerome Powell da dahil olmak üzere Fed konuşmacıları, kısa vadeli faiz beklentilerinin daha agresif hale gelip gelemeyeceğine dair herhangi bir ipucu için yakından izlenecek.

Euro, geçen hafta dokunduğu beş yılın en düşük seviyesinden toparlanmasını sürdürerek ve ortak para birimi ile ABD doları paritesi arasına daha fazla mesafe koyarak, %1.05...