10 / 05 / 2024

1.8 milyar TLlik 5. Levent geliyor

1.8 milyar TLlik 5. Levent geliyor

Kiptaş ile Torunlar GYO, 1.8 milyar lira yatırımla ‘5. Levent’i inşa ediyor. Metrekaresinin 5 bin 500 liradan başladığı projede, gecekondu sahiplerine ayrı bloklar yapılacak

Tüketici kredileri 1 trilyon 437,8 milyar TL'ye geriledi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan rakamlara göre, Tüketici kredileri tutarı 1 trilyon 437,8 milyar TL'ye geriledi...

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgedeki yaraları sarmak amacıyla 21 milyar liralık destek sağlayan Vakıfbank Finans Grubu’ndan yeni bir kaynak haberi daha geldi. VakıfBank, uluslararası piyasalardan 1,8 milyar dolarlık yeni kaynak sağladı.

 2022 yılında 1,8 milyar dolar yatırım yapıldı! Yatırımcıların yarısı yabancı

Yerli startup’lar feçtiğimiz yılı 1,8 milyar dolarlık yatırımla bitirdi. Global manada Türk startup’larına ilgi oldukça yoğun. Türkiye Startup Ekosistemi Yatırım Raporu’na göre, 2022 senesinde 322 yerli startup  1,8 milyar dolar yatırım elde etti.

KİPTAŞ 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat'ta atılacak!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle İstanbul'a 1.000'den fazla yeni konut geliyor...

Türkiye'de sessiz sedasız kasaya 1,8 milyar dolar girdi

Türkiye'nin en önemli ürünleri arasında yer alan fındık, ülkemize sessiz sedasız 1, 8 milyon dolarlık girdi sağladı.

Merkez’den KİT’lere 1,8 milyar dolarlık döviz satışı 7 ayda 23,5 milyar doları buldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Mayısta kamu iktisadi teşekküllerine 1,8 milyar dolarlık döviz satışı gerçekleştirdi. Bu satışla birlikte son 7 ayda KİT'lere yapılan döviz satışı 23,5 milyar doları buldu. Nisan ayında ise TCMB KİT'lere 3,3 milyar dolarlık döviz satışı yapmıştı.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti 1.8 milyar TL!

Çamlıca Camisi’ne metro yapılabilmesi için saatte 32 bin yolcuya ihtiyaç olduğu halde 3 binde kalan, projeyi israf sebebiyle İBB’nin iptal ettiği ortaya çıktı. Proje yeni haliyle, 192 milyon Euro'ya yani yaklaşık 1.8 milyar TL'ye mal olacak.

Peker GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 1.8 milyar TL'ye çıktı!

Peker GYO'nun 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar 850 milyon TL'ye yükseltilmesi ve kayıtlı sermaye tavanı değişikliğine ilişkin esas sözleşmenin sermayeye ilişkin maddesi 10228 sayılı gazetede tescil ve ilan edildi.

Peker GYO'nun sermaye tavanı 1.8 milyar TL'ye yükseltilecek!

Peker GYO'nun 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar 850 milyon TL'ye yükseltilmesine dair izin verildi ve kayıtlı sermaye tavanı değişikliği SPK tarafından onaylandı.

Peker GYO sermayesini 1.8 milyar TL'ye çıkaracak!

Peker GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar TL 850 bin TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Müteahhitlere 1 ayda 5.8 milyar TL harcandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayımladığı kamunun aylık harcama verilerinde müteahhitlere bir ayda 5.8 milyar TL harcandığı belirlendi. 

Peker GYO sermayesini 1.8 milyar TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu!

Peker GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar 850 milyon TL'ye yükseltilmesine dair izin verilmesi ve kayıtlı sermaye tavanı değişikliğine ilişkin esas sözleşmenin sermayeye ilişkin maddesinin yeni şekline uygun görüş verilmesi için SPK'ya başvurdu.

ABD'de inşaat harcamaları Ocak'ta 1,8 arttı!

Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Bakanlığı, ocak ayına ilişkin inşaat harcamaları verilerini açıkladı. ABD'de inşaat harcamaları ocakta bir önceki aya göre yüzde 1,8 artarak 1,37 milyar dolara ulaştı...

1.8 milyar TLlik 5. Levent geliyor Haberi

1.8 milyar TLlik 5. Levent geliyor

Torunlar GYO ile Kiptaş, Tem - Alibeyköy kavşağında 1 milyar 800 milyon lira yatırımla 5. Levent projesini hayata geçiriyor. 516 bin metrekare arazi üzerinde Kiptaş tarafından yapılan kentsel dönüşüm planlamasıyla sağlanan arazide Torunlar yüklenici olacak. Yaklaşık 4 bin konuttan oluşması planlanan projenin yüzde 54’ü Torunlar’ın olacak. Geri kalan ise Torunlar tarafından Kiptaş adına yapılacak. 4 farklı daire seçeneği yer alan 5. Levent’te daire metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor. Lansmandan önce satışa çıkarılan 1142 konutun 756’sı ön satışla sahiplerini bulurken, kalan 400 daire lansmanla satışa çıktı.


Üç katlı tünelin çıkışı


Projenin ‘örnek bir kentsel dönüşüm’ olduğunu söyleyen Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, “İstanbul’un Eyüp ilçesi sınırları içerisinde bulunan proje için arazi geliştirme çalışmalarına 2011 yılında başladık. İçinde Vakıf, İstanbul Büyükşehir...