06 / 05 / 2024

18 yeni konut projesi

18 yeni konut projesi

Seçim ve mevsimsel durgunluğa rağmen markalı konut sektörü, 2014'ü yatırım yılı ilan etti. İnşaat sektöründe sezon açıldı. Firmalar mevsimsel durgunluğu atlatmak için yeni projelere start verdi. Sadece nisanda 18 projede 18 bin konut satışa çıkacak...

Yeni Konut Finansman Programı kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda! 

Yeni Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifinin etki analizine göre, 50 bin konut için Hazine katkısının maliyetinin bu sene 2,75 milyar TL; 2023, 2024 ve 2025 yılları için toplam 18 milyar 220 milyon TL olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kırklareli projesi resmen açıklandı! Kırklareli'ye 380 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli'de 380 yeni konut hayata geçirecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

ABD'de yeni konut satışları 9 ayın en düşük seviyesine geriledi!

ABD'de yeni konut satışları, Şubat ayında aylık yüzde 18,2 azalışla 775 bine inerek Mayıs 2020 tarihinden bu yana kaydedilen en düşük seviyeye geriledi. 

Son 18 yılda TOKİ vasıtasıyla 900 bin yeni konut ürettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Son 18 yılda TOKİ vasıtasıyla 900 bin yeni konut üreterek insanımızın kullanımına sunduk." dedi.

TOKİ'den Tunceli'ye 348 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Çemizgezek'te 348 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 146 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'da 146 adet yeni konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 18 Ekim'de yapılacak...

TOKİ Denizli'de 18 bin yeni konut inşa edecek!

Denizli'de 8 binin üzerinde konutu projelendiren TOKİ, yaklaşık 2 milyar TL tutarındaki yeni yatırım planı kapsamında şehre 18 bin yeni konut ve sosyal yaşam alanı inşa edecek.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta 0,18 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 0,18 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de artış gösterdi!

"REIDIN-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor." dedi.

ABD'de yeni konut inşaatları yüzde 6,5 arttı!

ABD'de yeni konut inşaatları eylülde 1.21 milyon ile 3 ay sonra ilk kez artış gösterdi. ABD'de konut başlangıç rakamları beklentilerin üzerinde artış kaydetti.

18 yeni konut projesi Haberi

18 yeni konut projesi

İnşaat sektöründe sezon açıldı. Firmalar mevsimsel durgunluğu atlatmak için yeni projelere start verdi. Sadece nisanda 18 projede 18 bin konut satışa çıkacak.


Seçim ve mevsimsel durgunluğa rağmen markalı konut sektörü, 2014'ü yatırım yılı ilan etti. Nisan ayının gelmesiyle birlikte inşaat şirketleri yeni projelerine start vermeye başladı. Sadece bu ay satışa çıkacak konut projelerinin sayısı 18, konut sayısı ise 18 bine ulaştı. Halkalı'dan Avcılar'a, Ataşehir'den Ataköy'e, Çamlıca'dan Büyükçekmece'ye kadar İstanbul'un çeşitli yerlerinde başlayacak projelerin önemli bir bölümü büyük çaplı. 2013 yılını yüksek bir performansla kapatan inşaat sektörü, bu yıl da planlanan yatırımlarla birlikte Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olma özelliğini koruyacak gibi görünüyor. 


DAP YAPI'DAN KARTAL'A DEV PROJE: 

Dap Yapı'nın Kartal projesi Marinist Kartal, 5 blokta bin 467 konuttan oluşuyor.

Projede yer alan daireler stüdyo,...