18 / 05 / 2024

18 yıldır bitmeyen avm

18 yıldır bitmeyen avm

1995 yılında İstanbul Bostancı'da inşası başlanan AVM müteahhidin iflas etmesi ve arsa sahibinin metrekare fiyatını arttırmasıyla bir türlü tamamlanamadı. Arsa sahibi 18 yıl boyunca inşaatı bitirme izni vermedi..

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Binali Yıldırım: İstanbul'a çok güzel müjdelerimiz var!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "18'inden sonra, belirli bir takvime göre biz projelerimizi açıklayacağız, İstanbul'a çok güzel müjdelerimiz var." dedi.

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Başbakan Yıldırım: İnşaat ruhsat formunda tek bir imza olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Hayata geçirilen düzenlemelerin, inşaat sektörünü de ciddi ölçüde rahatlatacağını belirterek, "İnşaat izni alınması için 18 ayrı işlem yapılıyor. Bunun sayısı 6'ya indiriyoruz'' dedi.

Yıldırım Grup'tan yüzde 18'lik KDV desteği!

Türkiye ekonomisine destek sağlamak amacıyla kampanya çalışmalarına hız veren Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım,"Şubat 2018’e kadar yüzde 18 KDV kısmını şirket bünyemizden karşılıyoruz." diye açıklamada bulundu.

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları!

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. İnşaat alanı 9 bin 920 metrekareden oluşan projede 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu 18 yıldır bitmedi!

Atatürk Kültür Merkezi arazisi içinde, 1992’de projelendirilip, yapımına 1997’de başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu, 4 cumhurbaşkanı gördü. 18 yıllık inşaatın 2016’da tamamlanması planlanıyor.

Yıldırım'da 5 yıllık projelerin yüzde 70'i 18 ayda tamamlandı!

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70'ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi.

Yıldırım projelerinin yüzde 70'i 18 ayda tamamlandı!

30 Mart Yerel Seçimleri döneminde verdiği sözleri görevdeki ilk 18 ayında hızla hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, özellikle katılımcı ve sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar attı

Bursa Yıldırım'daki projelerin yüzde 70’i hayata gerçirildi!

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70’ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi.

Zekeriyaköy'de 3 yıldır bitmeyen inşaatta son durum!

Golf, yeşil alan ve bisiklet parkuru yapılacağı belirtilerek başlatılan inşaat 3 yıldır bitmedi. İş makineleri ve kamyonların gün boyu süren gürültüsü vatandaşların sabrını taşırdı..

Pınar Altuğ'un 11 yıldır bitmeyen villa davası!

Pınar Altuğ ile eski eşi Umut Elçioğlu, evli oldukları dönemde satın aldıkları bir villa yüzünden tam 11 yıldır mahkemelik. Davayı kaybeden Altuğ temyize gidince, mahkeme süreci yeniden başladı...

18 yıldır bitmeyen avm Haberi

18 yıldır bitmeyen avm

1995 yılında İstanbul Bostancı'da alışveriş merkezi yapacağını söyleyen müteahhit İsmail Demirkan 80 kişiden yüz binlerce dolar topladı. İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olan Üst Bostancı'da AVM inşaatı başlatan müteahhit bir süre sonra iflas edince 80 kişi için çile dolu günler başladı. 

İflas eden müteahhit, arsa sahibi Nazif Yılmaz Ömek'in inşaatı tamamlayacağı sözünü verdi. 

Ancak bir süre sonra arsa sahibi Ömek'in inşaatı bitirmek için metrekare başına 800 dolar daha gerektiğini söylemesi ipleri kopartan adım oldu. 


HUKUK MÜCADELESİ BAŞLADI 


Arsa sahibinin yeniden para istemesi üzerine hak sahipleri, inşaatı daha ucuza bitirme sözü veren başka bir müteahhit bularak arsa sahibi Ömek'e öneri götürdü. Kooperatif mensuplannın önerisine kızan arsa sahibinin inadı inşaatı öylece ortada bıraktı. Hale sahiplerine "inşaatı bitirmiyorum, böyle kalsın. Paranızı kime verdiyseniz ondan alın" dedi....