16 / 05 / 2024

19 Mayıs Stadının durumu ne olacak

19 Mayıs Stadının durumu ne olacak

TSYD Futbol Turnuvası finalinde Osmanlıspor Gençlerbirliği karşılaşmasını izlemeye gelen B.Şehir Belediye Başkanı Gökçek, SABAH Ankara Spor Yazarı Ali Erdoğan'a iki büyük müjde verdi.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku! Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında şimdi de seçim şoku... Tek tek açıklanan 28 Mayıs altın fiyatlarını görenler inanamadı... Hemen bakın....

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.

2023 Mayıs en iyi oyun laptopları hangileridir? İşte mayıs ayının en ucuz gaming laptopları!

Oyun bilgisayarını, laptopunu yenileyecek kişiler, bu ayın en ucuz oyun bilgisayarlarını araştırıyor. İşte 2023 Mayıs ayının en ucuz laptop modelleri!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

19 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Gram altın, ons altın kaç TL? 19 Mayıs 2023 cumhuriyet altın fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.258,04 liradan satılıyor. 19 Mayıs 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 19 Mayıs altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 19 Mayıs 2023 euro ve sterlin kaç TL? İşte 19 Mayıs Cuma dolar alış satış fiyatı!

Dolar 19 Mayıs Cuma günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 19 Mayıs Cuma dolar kuru…

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden biri olan demire peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira? 19 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Dün  76,99 dolara kadar yükselen brent petrolün varil fiyatının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

19 Mayıs Euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 19 Mayıs Cuma euro/TL kuru

Dün kapanışı 21,84 liradan yapan euro/TL kuru bugün güne artışla başladı. Peki 19 Mayıs Euro ne kadar oldu? Euro bugn kaç lira? 19 Mayıs Cuma euro/TL kuru.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

19 Mayıs Stadının durumu ne olacak Haberi

19 Mayıs Stadının durumu ne olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile röportaj yapma fırsatı fazla bulamıyoruz. Yoğun bir trafik içerisinde çalışıyor. TSYD Ankara Şubesi Devrim Sağıroğlu Futbol Turnuvası'nın finalini iki başkent ekibi Osmanlıspor ile Gençlerbirliği oynayınca, Gökçek de protokol tribününde yerini aldı. Solunda Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, sağında ise TFF Yönetim Kurulu üyesi oğlu Ahmet Gökçek vardı. Protokol tribününün sağında Osmanlıspor ve Keçiören Gençlik Spor Kulübü taraftarlarının "İbrahim Melih Gökçek" tezahüratına kalkıp selam verdi ve maçı izlemeye başladı. Maçın devre arasında Gökçek'in yanına gittim. Kısa bir sohbetten sonra sorularımı sıralayacaktım. 


İKİ SORU SORDUM 

İki konuyu sordum. Birincisi, 19 Mayıs Stadı'nın durumu… İkincisi, Ankaragücü'nün borçları… "19 Mayıs Stadı'nın durumu ne olacak?" diye sorduğumda Gökçek şöyle bir baktı ve sahayı göstererek "Ne güzel stat. İki takımda iyi...