02 / 06 / 2024

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği tarafından "Büyük Buluşma" adı altında Düzce Kızılay Merkezi'nde organize edilen geceye katılan Orman, rakiplere göre çok geriden geldiklerini ifade ederek, kulüp olarak çalışmaları gerektiğini söyledi...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD duyurdu: Düzce'de korkutan deprem! Büyüklüğü...

Düzce'ye bağlı Gölyaka ilçesinde büyüklüğü 3.1 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 tarihli ve 28717 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak ilan edilen Riskli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Beşiktaş Mecidiye Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Mecidiye Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Beşiktaş Ortaköy imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde yer alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mülkiyetindeki 30 Ada, 74,75,76,77,78 ve 104 Numaralı Parselleri Kapsayan Alanda 3794 Sayılı İmar Kanunu'nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Haberi

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni yapılacak stadın açılacağına tüm camianın inandığını belirterek, "Bu da beni çok mutlu ediyor" dedi.


1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği tarafından "Büyük Buluşma" adı altında Düzce Kızılay Merkezi'nde organize edilen geceye katılan Orman, yaptığı konuşmada, rakiplere göre çok geriden geldiklerini ifade ederek, kulüp olarak çalışmaları gerektiğini söyledi.


Rakiplerle aradaki farkı yavaş yavaş kapatmaya başladıklarına dikkati çeken Orman, "Stadın açılacağına tüm camia inanmaya başladı. Bu da beni çok mutlu ediyor. Bütün rakiplerimizi yakalamış olacağız. Yeni sezonda yeni stadımızda olacağız" diye konuştu.


Düzce'ye bir yatırım yapmak için çok uğraş verdiklerini anlatan Orman, şunları kaydetti:


"Düzce ile alakalı esasında çok arzuluyuz. Çok istedik, projeler çizdirdik. Fakat bize verilen sözler istediğimiz verimde gelmediği için işi sonlandıramadık. Açıkçası biz böyle bir yatırım yaparken, bir...