08 / 05 / 2024

1A Plus Türkiye ve Hilmi Işıkören

1A Plus Türkiye ve Hilmi Işıkören

1A Plus Türkiye ve Hilmi Işıkören işbirliği ile gerçekleştirilen başarı üzerine motivasyon seminerleri ülke geneline yayılıyor!

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına görülmemiş zam! Bu fiyatlara hemen bakın!

Disney Plus’tan Türkiye fiyatlarına zam geldi. Aylık ve yıllık abonelik ücretlere zam yapıldı. İşte detaylar!

Disney Plus Türkiye fiyatları ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 güncel fiyat listesi...

Yeni dijital içerik platformu Disney Plus, Türkiye pazarına oldukça hızlı bir giriş yaptı.

Disney Plus'ın Türkiye yayın tarihi açıklandı! İşte 2022 fiyat listesi...

Disney Plus, Türkiye'ye ne zaman gelecek, abonelik ücreti ne kadar olacak, Türkiye'de hangi içerikler yayında olacak? İşte sorularınızın cevabı...

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

1A Plus'tan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek!

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 1A Plus Türkiye’den anlamlı destek.

1A Plus'tan franchise adaylarına Antalya seyahati!

1A Plus,franchise görüşmelerini, adaylar için bir keyfe dönüştürüyor. 1A Plus, aday girişimcilerin Antalya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, havaalanından transfer ve konaklama gibi giderlerini karşılıyor.

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.

1A Plus gayrimenkulde franchise memnuniyetini ön planda tutuyor!

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus, franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuyor.

1A Plus, franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor!

ABD Atlanta’da kurulmuş bir Türk girişimi olan ‘Gayrimenkulün Yatırımcılar Kulübü’ 1A Plus, yeni kampanyasıyla franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor.

Ruslar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları durmadı!

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim, Rusların Türkiye'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarına yansımadı. 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Sevimli: "Krizden emlak sektörü etkilenmedi. Rusların 'Türkiye ilgisi' devam ediyor" dedi.

1A Plus, gayrimenkul sektörüne yeni soluk getiriyor!

1A PLUS, uzun süre üzerinde çalıştığı, sektöre yeni bir soluk getiren ayrıcalıklarıyla farklılaşıyor. Emlak sektörünün doğduğu Amerika'da temelleri atılan 1A PLUS, sektörde franchise verme şartlarına yeni kurallar getiriyor.

Hilmi Işıkören Adana'da iş ve hayata dair seminer verdi!

1A Plus Türkiye ve Hilmi Işıkören işbirliği ile gerçekleştirilen başarı üzerine motivasyon seminerleri ülke geneline yayılıyor!

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

1A Plus Türkiye ve Hilmi Işıkören Haberi

1A Plus Türkiye ve Hilmi Işıkören

1A Plus emlak markası sponsorluğunda Hilmi Işıkören ile ülke genelinde gerçekleştirilen başarı üzerine motivasyon seminerleri İzmir ve Antalya'dan sonra Adana'da da yine büyük bir katılımcı ilgisiyle karşılaştı.


Katılımcılar, Hilmi Işıkören ile yüz yüze tanışmak ve söyleşisine dahil olmak üzere her seminerde olduğu gibi yine bir saat önce seminerin yapıldığı otelde bir araya geldiler. Samimi bir sohbetin ardından başlayan seminer Hilmi Işıkören'in hayatta başarıya giden yolları motive edici şekilde anlattığı sunumuyla 1.5 saat kesintisiz devam etti.


1A Plus Türkiye kurucu ortağı Ebubekir Sevimli "Markamızı, olumlu bakış açıları ve yaratıcı fikirler ışığında geniş bir halk kitlesiyle buluşturmayı misyon edinerek emlak sektörünün duayeni motivasyon uzmanı Sn. Hilmi Işıkören ile yola koyulduk. Daha büyük kitleler bu bilgilerden faydalansın diye katılımı ücretsiz yaptık. İzmir, Antalya ve...