02 / 05 / 2024

2. Azerbaycan Emlak Fuarı nerede

2. Azerbaycan Emlak Fuarı nerede

Ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Fuar bu yıl 2. kez düzenlenecek.

2. Azerbaycan Emlak Fuarı 10-11 Ekim'de gerçekleşecek!

Ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan,Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı, bu yıl 10-11 Ekim’de Bakü’de gerçekleşecek.

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul’da 2 bin emlakçı mağdur oldu!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, yeni "Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik" düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Aşa, "İstanbul Emlakçılar Odası'nda 2 bine yakın bir mağduriyet söz konusu" diye konuştu.  

2 soruda emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması 2 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 2 soruda emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması...

Öğrenciye ve bekara ev vermeyen yandı!

Dul bir kadına evini kiralamak istemeyen ev sahibine ayrımcılık yasağını ihlalden dolayı para cezası kesildi. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, medeni hali nedeniyle ayrımcılık yapıldığını belirterek, ev sahibine 2 bin, emlakçıya da bin lira idari para cezası kesti. 

Evini kiraya verecekler dikkat!

TİHEK, dul olduğu gerekçesiyle bir kadına evini kiralamayan ev sahibine 2 bin, emlakçıya bin lira idari para cezası verdi...

2. el emlak piyasasına yönelik düzenleme hazır!

Bakan Tüfenkci, emlak piyasasına yeni düzenlemelerin getirildiği yönetmeliğin hazır olduğunu, bu ay içerisinde taraflarla bir araya gelip daha sonra başbakanlığa göndereceklerini açıkladı..

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

İmar mevzuatı baştan ele alınmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün de  2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı'na katılan isimler arasında yer aldı. 

Konut satışlarında yeni bir rekor bekleniyor!

İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle gerçekleştirilen  2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı'na TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de katıldı. 

Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüştürülecek!

İstanbul Fuarcılık tarafından düzenlenen 2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle CNR Expo Yeşilköy'de başladı. 

2. Azerbaycan Emlak Fuarı nerede Haberi

2. Azerbaycan Emlak Fuarı nerede

Bu yıl ikinci kez gerçekleşecek olan Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı'na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen T ürk firmalar katılıyor. 



Aynex Fuarcılık'ın lokal iş ortağı Azeri Management Group International ile birlikte düzenlediği gayrimenkul fuarı, 10-11 Ekim tarihlerinde Bakü'de ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuar; Türk gayrimenkul firmalarını, Türkiye'den konut edinmek isteyen ya da yatırım yapma düşüncesinde olan Azeri ve Rus yatırımcılar ile buluşturacak. 



Azerbaycan, Türkiye'de yabancılara satılan toplam gayrimenkul sayısında ilk 5 içinde yer alıyor. Son 2 yılda 100'ün üzerinde arsa, 1.000'e yakın konut olmak üzere Türkiye'den çok sayıda gayrimenkul satın alan Azeriler'in Türkiye'de satın aldığı konutlarda yatırım ve oturma amaçlannın yanında yazlık konudar ve iş amaçlı binalar da bulunuyor. 

Karşılıklı vizelerin kalktığı Azerbaycan'a, THY ve Azerbaycan Hava Yolları (AZAL)...