16 / 05 / 2024

2. el gayrimenkulün satışı 

2. el gayrimenkulün satışı 

Turyap yeni projelerden yer almak isteyen ve elindeki 2. el gayrimenkulünü bir an önce satmayı planlayanlara yönelik emlak takas hizmeti sunuyor. Peki  ​Turyap emlak takas sistemi nedir?

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

Vakıfbank'tan 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyası!

Taşıt almak isteyen vatandaşlara bankaların kampanyalarını sorguluyor. Vakıfbank 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

2. el otomobil piyasası saltanatını ilan etti! 300 - 500 bin TL arasındaki araçlara akın!

Seçim öncesi 2. el otomobil piyasası coştu. 300 - 500 bin TL arasındaki araç satışı hız kazandı. İşte detaylar!

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

2023 yılında harçlardan 107 milyar TL gelir hedefleniyor! Yüzde 51,2'si gayrimenkul satışlarından olacak!

2023'te tahsil edilmesi beklenen 107 milyar Türk Lirası tutarındaki harcın detayları belli oldu. Bu tutarın yüzde 51,2'si gayrimenkul alıp satanlar tarafından ödenecek. İşte ayrıntılar...

2.el otomobil fiyatlarında ters rüzgarlar! Şimdi aldınız aldınız yoksa…

İkinci el araba fiyatları pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Araba almak isteyenler merakla 2.el araç fiyatlarını takip ediyor. İşte detaylar!

2. el araç alım-satımı yapan şirketlere soruşturma! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Rekabet kurulu, yükselen 2. el araç fiyatları sonrası harekete geçti. Vatandaşlardan gelen şikayetleri inceleme altına alan Rekabet Kurulu, alım-satım yapan firmalarla ilgili yaptığı ön araştırma karara bağladı

ABD'de ikinci el konut satışları son 2 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el konut satışları, Haziran ayında aylık bazda yüzde 5,4 azalma gösterdi ve Haziran 2020 tarihinden bu yana en düşük seviyeye geriledi.

2. el gayrimenkulün satışı  Haberi

2. el gayrimenkulün satışı 

Turyap Emlak Takas Sistemi’nde, 2. el gayrimenkulün satışı ile yeni projelerdeki konut veya ticari gayrimenkullere kaynak yaratılıyor. Yeni konut veya ticari gayrimenkul alımını hızlandıracak bu satış yöntemi ruhsatı alınmış, satışa uygun projelere kolayca uygulanabiliyor.


Alıcılara ait kat irtifaklı veya iskanlı 2. el konutlar & iş yerleri ve arsalar, TURYAP Emlak Takas Sistemi ile yeni alınmak istenen gayrimenkul için ‘ön ödemeye’ dönüştürülüyor. TURYAP’ın desteği ile takastan gelen 2. el gayrimenkulün hızlı satış fiyatı belirlenmektedir. Müteahhit firmanın satış ofisinde de, alıcının  yeni alacağı gayrimenkulün bedeli karara bağlanarak, 2. el gayrimenkulün pazarlama süreci başlatılır.

TURYAP Emlak Takas Sistemi ile hem 2. el gayrimenkulün değerinde satışı, hem de projeden yer alınması. Emlak takas protokolü imzalanır ve  kolaylaşıyor. 


TURYAP Emlak Takas Sistemi


1. Takasa...