30 / 04 / 2024

2 Kartala Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi

2 Kartala Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Martı GYO’nun yatırım amaçlı gayrimenkulleri yüzde 129 arttı! Aktif toplam 2.1 milyar TL oldu!

Martı GYO’nun Genel Kurul’da paylaşılan bilançosunda, yatırım amaçlı gayrimenkulde gerçekleşen yüzde 129'luk yükseliş ile şirketin aktif toplamının yüzde 91 büyüdüğü ve 2 milyar 133 milyon 314 bin 947 liraya ulaştığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Elektrikli otomobillere 1.2 trilyon dolarlık dev yatırım geliyor!

Elektrikli otomobillere yapılacak yatırım iki katına çıkacak, yaklaşık 1.2 trilyon dolarlık yatırım yapılması öngörülüyor.

Ne altın ne dolar ne de euro! 2 ay sonra uçuyor! Buna yatırım yapan 2 ay sonra köşeyi dönecek

Fed'in açıkladığı son tutanakların ardından piyasalarda hareketlilikler başladı. 2 ay sonra; ne altın, ne dolar ne de euro. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

EBRD'den Türkiye'ye 2021 yılında 2 milyar avroluk rekor yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yaptığı açıklamada Türkiye'deki yatırımının 2021 yılında 2 milyar avro ile rekor seviyeye çıktığını belirtti.

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor.

İzmir'e 2 milyar 200 milyon TL'lik kentsel dönüşüm yatırımı!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentte kentsel dönüşüm için  2 milyar 200 milyon TL kentsel dönüşüm yatırımının yapıldığını açıkladı. 

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2. kupon kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon dönemine ilişkin 3 milyon 468 bin 825,00 TL'lik kar payı ödemesi yapıldı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

2 Kartala Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi Haberi

2 Kartala Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesi bu yıl da gayrimenkul geliştiricilerinin yöneticilerini, yatırımcı ve uzmanları aynı çatı altında toplayacak. Zirvede; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öcülüğünde ‘Yerinde, Birlikte ve Kentsel Dönüşüm’ çalışmaları kapsamında kentlilik kültürüyle yaşanan bir ilçe haline gelen ve son yılların yükselen yaşam merkezi olan Kartal’ın dünü, bugünü ve geleceği nokta masaya yatırılacak. Türkiye için örnek oluşturan dönüşüm modelinin anlatılmasının yanısıra; Kartal’ın gayrimenkul piyasalarındaki geleceğinin uzmanlar tarafından değerlendirileceği zirvede; ‘2016 Zirvesinde Neler Oldu? Vatandaş Ne Diyor? Kartal’ın Renkleri, Yabancı Yatırımcıların Gözünden Kartal, Uzmanlar Ne Diyor, Kartal’ın Değişen Kent Kimliği, Neden Kartal, Kartal Yüksekten Uçuyor’ başlıkları masaya yatırılacak.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla Metin Uca, Vahap Munyar...