18 / 05 / 2024

2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor

2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor

Fikirtepe’de ruhsatını alan Baysaş, İstanbul 216 projesinin satışına başladı. Şemsettin Aydın, iki metrekare yeri olanların dönüşümü tıkadığını belirterek, “ Artık Fikirtepe’nin önü açılıyor ” dedi...

Konya, İzmir ve Manisa'da 5 arsa ve 2 iş yeri satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Konya, İzmir ve Manisa illerinde yer alan 5 arsa ve 2 iş yeri satılıyor. Peki arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'daki 19 arsa, 2 iş yeri ve 1 konut satılıyor! Belediyeden Ağustos fırsatı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da yer alan 19 arsa ile 2 dükkan ve 1 konutu satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Hayrabolu Belediyesi Tekirdağ'da 2 iş yeri satacak! 

Tekirdağ İli Hayrabolu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Hayrabolu Hisar Mahallesi'nde yer alan 2 adet iş yerini satışa çıkardı.

Sarıyer'de 8.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 iş yeri!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan 2 iş yerini 8 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Odunpazarı Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye kiralık 2 iş yeri!

Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından 2 adet iş yeri 10 yıllığına 15 milyon TL'ye kiraya verilecek.

Trabzon Ortahisar'da 5.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 iş yeri!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Çağlayan Mahallesi Yanlıca Mevkii'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor Haberi

2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor

Fikirtepe’de ruhsatını alan Baysaş, İstanbul 216 projesinin satışına başladı. Şemsettin Aydın, iki metrekare yeri olanların dönüşümü tıkadığını belirterek, “Artık Fikirtepe’nin önü açılıyor” dedi.


İstanbul’da kentsel dönüşümün pilot bölgesi olan ve 4 yıldır birçok sorun nedeniyle sürecin başlayamadığı Fikirtepe’de, inşaatlar başlıyor. Özellikle 3’te 2’si anlaşma imzaladığı halde karşı çıkan diğer 3’te 1’lik dilim için acele kamulaştırmaların başlaması, bölgede dönüşümü hızlandırmaya başladı. 

Fikirtepe’de 253 hak sahibinin olduğu adada kamulaştırmaya gerek duymadan yüzde 100 ile anlaşarak, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü’nden ilk ruhsatı alan Baysaş, projesinde satışlara başladı. Fikirtepe’de 4 yıldır çalışan Baysaş, iki adada proje yapacak. Bu adalardan ilkinde gerçekleşecek proje, İstanbul 216 adıyla satışa çıktı. Toplam 541 konut ve 12 ticari birimin bulunduğu projenin temelleri de atıldı.

Adana’dan Fikirtepe’ye

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu...