02 / 05 / 2024

2011 yılı Türkiyenin ilk 1000 İhracatçı Firması

2011 yılı Türkiyenin ilk 1000 İhracatçı Firması

Traçim Çimento, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan “2011 yılı Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçı Firması” Araştırması’nda Türkiye’nin 7. büyük çimento ihracatçısı oldu

Küresel tahviller son 15 yılın zirvesinde!

Amerika 30 senelik hazine tahvili, 2023’ün başından bu yana maksimum seviyesine ulaştığı gibi aynı zamanda 2011 yılından bugüne kadarki en yüksek noktaya ulaştı. Diğer referanslar da 2008 yılı seviyelerine dönüş yaptı.

Van Depremi'ndeki 'Işık Apartmanı' davası 10 yıl sonra sonuçlandı!

2011 yılında Van'da meydana gelen depremde 10 kişinin yaşamını yitirdiği Işık Apartmanı davası sonuçlandı.

Türkiye'nin 2019 yılı konut sektörü analizi!

'2019 yılı Türkiye Konut Sektörü Değer Değişimi Haritası' yayınlandı. TUİK tarafından derlenen verilere göre Türkiye'de en çok konut İstanbul, Ankara ve İzmir'de satıldı.

Geçen yıl 389 milyar TL'lik gayrimenkul satıldı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre, geçen yıl Türkiye genelinde el değiştiren 2 milyon 338 bin gayrimenkulün satışında ibraz edilen tutar 389 milyar 239 milyon 975 bin lira oldu...

Urartu Müzesi 9 yıl sonra yeni binasında ziyarete açıldı!

Van'da, 2011 yılındaki depremlerde hasar gören "Urartu Müzesi", Van Kalesi'nin güneyinde 21 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen yeni binada ziyarete açıldı

Ömer Bulut: Bu yıl projeler için 16 milyar TL'lik kaynak oluşturduk!

TOKİ Başkanı Bulut, "Bu yıl tüm projeler için 16 milyar liralık kaynak oluşturduk ve yılın ilk 5 ayında 5 milyar lira hak ediş ödemesi yaptık" dedi..

İnşaat sektörü yılı büyüme ile kapatacak!

Geçen yılı Türkiye ekonomisinin üzerinde büyüme ile kapatan gayrimenkul sektörü, ilk çeyrekte daralmaya başladı. Daralma hazır betonda da görülürken, sektör temsilcileri, ikinci çeyrekte pozitif veriler gelmeye başladığı ve sektörün yılın tamamını büyüme ile kapatacağı aktarıyorlar.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

İzmir 75. Yıl Parkı'nda sona doğru!

İZMİR'de, Çiğli Belediyesi’nin Egekent girişinde projelendirdiği, bol yeşil ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken 75. Yıl Türk Dünyası Parkı yakında hizmete girecek.

Ecco bu yıl Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

ECCO’NUN Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, bu yıl 3 yeni mağaza açacaklarını anlattı. Erda, "Türkiye’de her şey yolunda giderse daha fazla mağaza açarız.” dedi.

Uludağ'da dönüşüm yılı!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Taş, "2011 yılında başladığımız dönüşüm çalışmalarıyla önce kamuya ait tesislerin ve ruhsatsız yapıların yıkımını yaptık. Şimdi ise otelleri, dağ konseptine uygun hale getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Işıl Töre: Gayrimenkul her zaman kazandıran tek yatırım aracıdır!

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de 1 milyon 150 bin konut satıldı. Century 21 Işıl Gayrimenkul Şişli Merkez Şubesi brokerı Işıl Töre emlak sektörünü anlattı.

Çiğli 75. Yıl Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Çiğli Belediyesi'nin Egekent girişinde projelendirdiği 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı, parkta yürütülen çalışmaları, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan teknik ekiple beraber yerinde inceledi.

2011 yılı Türkiyenin ilk 1000 İhracatçı Firması Haberi

2011 yılı Türkiyenin ilk 1000 İhracatçı Firması

Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde İSO tarafından açıklanan ’Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesine de girerek 491. sırada yer aldı…


2008 yılında faaliyetlerine başlayan Traçim Çimento, yurt içi ve yurt dışı pazarlarına CEM I ve CEM II tipi dökme ve torbalı çimento satışı gerçekleştirmektedir. Soyak Holding kuruluşlarından biri olan Traçim Çimento, her yıl TİM tarafından hazırlanan  ‘Türkiye İhracat Şampiyonları’ listesinde çimento sektörü oyuncuları arasında yer almaktadır. 2011 yılında en çok ihracat gerçekleştiren 7. çimento şirketi olan Traçim Çimento, aynı zamanda bu yıl İSO tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde de 491. sırada yer almıştır. 


Her geçen gün genişleyen uluslar arası ağı sayesinde Türkiye’nin en büyük çimento ihracatçıları arasında yerini alan Traçim Çimento, Marmara Bölgesi'nin en yeni ve üçüncü en...