03 / 05 / 2024

2012 Uluslararası Otel Ödülleri

2012 Uluslararası Otel Ödülleri

Gökhan Avcoğlu, Bademlik Spa ve Termal Otel projesiyle, 2012 Uluslararası Otel Ödülleri (INTERNATIONAL HOTEL AWARDS) kapsamında “HIGHLY COMMENDED HOTEL ARCHITECTURE - EUROPE” ödülüne layık görüldü...

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Accor Grubu Rixos’la masaya oturuyor!

Fettah Tamince, Fransa merkezli uluslararası otel zinciri Accor Grup’la masada. 20 ünlü markaya sahip Accor’la yapılacak anlaşmanın Berlin Turizm Fuarı’nda açıklanması bekleniyor.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Wyndham Grand Levent En İyi Uluslararası Otel ödülü aldı!

Wyndham Grand İstanbul Levent; Avrupa, Ön Asya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) 43 ülkeden 450 otel arasında ‘En İyi Uluslararası Otel’ unvanına layık görüldü.

Kaya Laleh Park Otel, Tebriz'de açılıyor!

Kaya Grup, uluslararası otel zinciri olma yolunda ilk adımını İran’da attı. Başkan Burak Kaya, “Tebriz’de otel işletmeciliği yapacağız. İkinci yatırımımız için hedefimizde Tahran var” dedi.

DEDEMAN, 2016'da 5 otel açacak!

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri DEDEMAN Hotels & Resorts International, yurt içi ve yurt dışındaki otel projelerine önümüzdeki dönemde hız kesmeden devam edecek.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Rotana İstanbul’da 2 otelle hizmet vermeye başladı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana açıldı!

"Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” konfor, lüks ve değerin muhteşem karışımını sunuyor. Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı

2012 Uluslararası Otel Ödülleri Haberi

2012 Uluslararası Otel Ödülleri

 İmza attığı projelerle Türkiye’yi uluslararası arenada birçok kez temsil eden mimar Gökhan Avcoğlu, Londra’ da düzenlenen “ 2012 International Hotel Awards – 2012 Uluslar arası Otel Ödüllerinde Eskişehir’ de bulunan, dünyanın önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks İnşaat’ın yapımını üstlendiği, “Bademlik Termal Otel ve Spa” projesi ile "Highly commended Hotel Architecture - Europe" ödülüne layık görüldü.



Eskişehir, tarihin en eski uygarlıklarından Hititler’den başlayarak sırayla Frigler, Aleksandria, Roma, Bizans, Anadolu Selçuklular ve Osmanlı İmparatorluğu’nun himayesinde bulunmuştur. Bu öneminin altında yatan temel sebepler içinden geçen Porsuk Deresi ve yeraltı kaynaklarının (lületaşı, bor vs.) zenginliğidir. Ayrıca özellikle Odunpazarı bölgesi, bozulmamış tarihi dokusu ile önemli bir turizm potansiyele sahiptir. Bu potansiyel yeni yapılan ulaşım altyapıları...