07 / 05 / 2024

2013 Yassı çelik üretimi

2013 Yassı çelik üretimi

2013 yılında yassı çelik üretiminin 9.75 milyon ton civarında gerçekleştiği dikkate alındığında, boru sektörünün yassı çelik sektörünün üretiminin yüzde 40 civarındaki bölümünü tükettiği ortaya çıkıyor...

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Dev şirketten işe alım ilanı! Başvurular bugün başladı

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını açıkladı. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihi...

İş arayanlara müjde! Sanayi devi eleman alacak. Başvurular başladı, geç kalmayın! İşte aranan şartlar

Yassı Çelik devi İsdemir büyüme ihtiyaçları doğrultusunda eleman alacağını duyurdu. Başvurular bugün başladı (20 Aralık 2022) geç kalmayın...

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Demir fiyatları düşmezse şantiyeler durur!

Demir ve yassı çelik ürün fiyatlarına gelen zamlarla ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin demir ve yassı çelik ürün fiyatlarındaki zamların sektör temsilcilerini zorladığını söyledi...

Türkiye’de demir çelik endüstrisi inşaat için kuruldu!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye’de demir çelik endüstrisinin inşaat ihtiyacı için kurulduğunu, ardından yassı çelik yatırımlarına başlandığını ifade etti.

Yassıada Demokrasi ve Özgürlük Adası vaziyet planı!

Yassıada ‘Demokrasi ve Özgürlük Adaları’ ismiyle imara açılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 17 Haziran 2013’te hazırladığı imar planı çerçevesinde adada otel restoran ve sosyal tesisler bulunacak.

Yassıada Demokrasi ve Özgürlük Adaları Projesi ne zaman bitecek?

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik: "Yassıada Demokrasi ve Özgürlük Adası'nda yakacağımız fener, dünya milletlerine de ilham verecek ve yol gösterecektir" dedi.

Erdemir Çelik Manisa tesisini devreye aldı!

Erdemir Grubu'nun dağıtım kanalı şeklinde hizmet veren Erdemir Çelik Servis Merkezi, otomotiv ana ve yan sanayii, beyaz eşya sektörü, metal ambalaj ve imalat sanayiinin ebatlanmış yassı çelik talebini karşılıyor.

Kerim Çelik katma değeri artıracak projelere odaklanıyor!

Borusan Holding'in Yassı Çelik Grubu şirketlerinden Kerim Çelik, çelik üreticilerinden Arcelor Mittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını yürütüyor..

Çelik Test ve Araştırma Merkezi'ne onay geldi!

Çelik Test ve Araştırma Merkezi'ne bakanlık onayı Çelik İhracatçıları Birliği, Ar-Ge ve inovasyona verdiği destek kapsamında 2013 yılında çalışmalarını başlattığı "Çelik Test ve Araştırma Merkezi" projesi için Kalkınma Bakanlığından onay aldı.

Hassas Çelik Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atıyor!

Yassı çelik üretiminde ilk yerli özel sektör üreticisi Tosyalı Holding, şimdi de Japon ortağı ile birlikte Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atmaya hazırlanıyor.

2013 Yassı çelik üretimi Haberi

2013 Yassı çelik üretimi

Boru sanayinin yıllık 4 milyon ton civarında yassı çelik tükettiğini dile getiren DÇÜD Genel Sekreteri Veysel Yayan, "2013 yılında yassı çelik üretiminin 9.75 milyon ton civarında gerçekleştiği dikkate alındığında, boru sektörünün yassı çelik sektörünün üretiminin yüzde 40 civarındaki bölümünü tükettiği ortaya çıkıyor" diye konuştu.


Çelik boru sanayinin yılda yaklaşık olarak 4 milyon tonluk üretim yaptığım ifade eden Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (DÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, "Bu üretimde yine 4 milyon ton civarında yassı çelik kullanılıyor. Söz konusu miktarın 2.4 milyon tonu yurtiçinden, 1.6 milyon tonluk kısmı ise yurtdışından temin ediliyor. 2013 yılında yassı çelik üretiminin 9.75 müyon ton civarında gerçekleştiği dikkate alındığında, boru sektörünün, yassı çelik üretiminin yalnızca yüzde 40 civarındaki bölümünü tükettiği ortaya çıkıyor" dedi. Boru sektörünün, yassı...