04 / 05 / 2024

2013te internetten ev kiralama oranı

2013te internetten ev kiralama oranı

Emlak sektörünün internetten ev kiralama ve satın alma modeli de oldukça hareketli bir sene geçirdi. Bir internet sitesinin yaptığı araştırmaya göre, Türkiye genelinde her 40 saniyede 1, saatte 90 ve günde 2 bin 169 adet emlak satıldı ya da kiralandı...

İnternetten ev ilanı verenler dikkat! Bir anda cezayla karşı karşıya kalabilirsiniz!

Ticaret Bakanlığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki fahiş artış ve emlak platformlarında yer alan ilanlardaki bilgi kirliliğine karşı yeni tedbirler almak amacıyla çalışma başlattı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sahte ev ilanları vatandaşları mağdur ediyor!

İnternetteki sahte gayrimenkul ilanları vatandaşların canını yakmaya devam ediyor. Uzmanlar internetten ev alıp kiralarken dikkat edilecek konuları sıraladı. 

İnternetten ev satışına yeni düzenleme!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde neler değişti? İnternetten ev satışına hangi düzenlemeler getirildi? İşte ayrıntılar...

İnternetten konteyner ev almak isterken dolandırıldı! 

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir mobilya üreticisi, internet üzerinden konteyner ev almak isterken dolandırılarak 12 bin TL kaybetti. 

İnternetten ev ararken bunlara dikkat!

Emlakçılara yetki belgesi koşulu getiren düzenleme hayata geçse de internet portallarında ‘yetkisiz’ kişiler hala dolaşıyor. İlan portallarına yeni üye olacak emlakçıların yetki belgesi sorgulanıyor fakat mevcut üyelerden yetki belgesi talep edilmiyor.

Sicilya'daki 11 bin ev internetten 1 Euro'ya satılıyor!

İtalya Sicilya'da yer alan Mussomeli Belediyesi, beldeyi ‘canlandırmak’ için bir proje başlattı. Tam 11 bin ev, internet üzerinden 1 euroya satışa çıkarıldı...

Antalya'da internetten kiralık ev yalanı ATM’de bitti!

Antalya'da internet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı vererek vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 2 kişi ATM'de yakalanarak, gözaltına alındı.

İnternetten ev alıp satanlar dolandırıcılara dikkat!

İstanbul'da 2016 ve 2017'de 9 bin 740 dolandırıcılık olayı meydana geldi. Dolandırıcıların, vatandaşlara cep telefonu ve internet aracılığı ile ulaştıkları belirlendi. 

Evmanya'dan internetten ev eşyası ve mobilya siparişi kolaylığı!

Evmanya, teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti ile tüketicilere kolaylık sağlamaya devam ediyor. Randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum sistemine geçerek tüketicilerin internetten ev eşyası ve mobilya siparişi vermelerini kolaylaştırıyor.

İnternetten ev alırken dikkat!

Mersin Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, internet üzerinden satılan evlerle ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "En çok dolandırıcılık internet üzerinden yapılıyor. " dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı'nın kızı ev ararken dolandırıldı!

Fransız Closer dergisi, Hollande ile eski hayat arkadaşı Ekoloji Bakanı Segolene Royal'in 24 yaşındaki kızı Flora Hollande'ın, internetten ev ararken dolandırıldığını yazdı.

Kira gelir vergisi internetten ödeme 2016!

2015 yılı içerisinde ev ya da işyerini veya ikisini de kiraya vererek gelir elde eden kimseler 2016 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. İşte kira gelir vergisi internetten ödeme 2016..

Ev beyannamesi internetten nasıl verilir?

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler için beyanname verilerek kira vergisi ödeniyor. Peki, ev beyannamesi internetten nasıl verilir?

2013te internetten ev kiralama oranı Haberi

2013te internetten ev kiralama oranı

2013 yılında büyümesini sürdüren emlak sektörünün internetten ev kiralama ve satın alma modeli de oldukça hareketli bir sene geçirdi. Bir internet sitesinin yaptığı araştırmaya göre, Türkiye genelinde her 40 saniyede 1, saatte 90 ve günde 2 bin 169 adet emlak satıldı ya da kiralandı. En çok tercih edilen ise sıfır binada ikinci katlar oldu. 


Akşam...