03 / 05 / 2024

2014-2015 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

2014-2015 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bugünün ve geleceğin en iyi yapıları olarak seçilen projelere verilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Mixeduse Architecture Turkey" ödülünü aldı...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang tarafından kuruldu.

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Gayrimenkul yatırımcıları yüksek getiri değil, güvenli gelir arayışında!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 raporuna göre; Avrupa gayrimenkul sektörü, potansiyel faiz oranı artışları ve belirsiz jeopolitik ortamdan korunma konusunda dikkatli davranıyor ve yatırımlarda uzun vadeli, güvenli gelir arayışı ön plana çıkıyor.... 

Büyükyalı, Avrupa’dan 5 ödülle döndü!

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı amaçlayan Büyükyalı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Property Awards), 5 farklı ödül aldı.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Türk gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası neresi?

Knight Frank’in raporuna göre, 2017’de lüks evlerde fiyat artışı enflasyonun gerisinde kalınca Türk yatırımcılar da Avrupa gayrimenkul pazarına yöneldi.

Avrupa gayrimenkul sektörü temkinli!

ULI ve PwC'nin Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2018 raporunun sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Açıklanan rapora göre Avrupa'da gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 yılı tahminleri iyimser yönde.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu açıklandı!

URBAN Land Institute (ULI) ve PwC’nin uluslararası yatırımcıların Avrupa gayrimenkul sektörü yatırım kararlarına ışık tutan araştırması ‘Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu’nu’ sonuçları açıklandı.

2014-2015 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Haberi

2014-2015 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaatı süren Mistral İzmir projesi, Avrupa'da bugünün ve geleceğin en iyi yapıları olarak seçilen projelere verilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Mixeduse Architecture Turkey" ödülünü aldı. Mistral İzmir projesi, alanlarında en iyi projelerin değerlendirildiği, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul ödülleri'nin Avrupa ayağı olan 2014-2015 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri "karma kullanım" kategorisinde ödül aldı. 


MOTİVASYONUMUZ YÜKSELDİ 

Türkiye'den birçok mimari projenin katıldığı ve ağırlıklı olarak İstanbul'da bulunan projelerin değerlendirildiği yarışmada Mistral İzmir projesi ile İzmir'e ödül kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, "Böylesine prestijli bir ödülü almak motivasyonumuzu çok yükseltti. Bu vesileyle, başta mimarlarımız olmak üzere tüm çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Türk ve İtalyan mimarların birlikte çalıştığı Mistral İzmir'de...