21 / 05 / 2024

2014 istanbul otel fiyatları

2014 istanbul otel fiyatları

İstanbul'da lüks otel fiyatları yükselişini sürdürüyor. 2 yıl önce 259 dolar olan nisan ayı ortalaması 324 dolara çıktı, Londra ile fark 45 dolara indi. Intercontinental Avrupa CEO'su Brav, "Artık İstanbul dışındaki illere de odaklanacağız" dedi

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

Melas İstanbul Otel geliyor!

Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., İstanbul Gayrettepe'de 2 bin 200 metrekarelik alan üzerinde Melas İstanbul Otel'i inşa edecek...

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Türkiye Otelciler Birliği, Türkiye genelinde otel yatırımlarında artış trendinin devam ettiğini ve İstanbul'un yatırımlarda uzun bir aradan sonra ilk sıraya yerleştiğini açıkladı.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

İstanbul otel yatırımlarında ilk sırada!

Bu yılın ilk 5 aylık döneminde ise ülke genelinde toplamda 31 ayrı şehirde 86 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Toplamda 1 milyar 388 milyon lira harcanarak tamamlanacak yatırımlar sonrasında sektörde 4 bin 326 yeni ek istihdam sağlanacak.

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 45 bin 900 milyon TL sermaye 10 Şubat'ta ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi, Mustafa Döğme Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon 320 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması açıklandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin '2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması', şehrin 34 bölgesinde 1007 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

2014 istanbul otel fiyatları Haberi

2014 istanbul otel fiyatları

İstanbul'da lüks otel fiyatları yükselişini sürdürüyor. 2 yıl önce 259 dolar olan nisan ayı ortalaması 324 dolara çıktı, Londra ile fark 45 dolara indi. Intercontinental Avrupa CEO'su Brav, "Artık İstanbul dışındaki illere de odaklanacağız" dedi İstanbul'da otel yatırımcıları geçen yıl yaşanan Gezi eylemlerinden bu yana talebi canlandırmanın peşinde. Lüks segmentteki oda fiyatları ise tüm bu süreci neredeyse hasarsız atlatmış gözüküyor. 


Taksim'deki Ceylan Intercontinental'in de sahibi olan Intercontinental Hotels Group'un Avrupa CEO'su Angela Brav, geçen sene haziran ve temmuzda yüzde 20'lik talep düşüşü yaşandığını, ancak fiyatların ağustos ayından itibaren yükselişte olduğunu söylüyor. Rakamlar da bunu doğruluyor. İstanbul'daki lüks otellerin ortalama fiyatı 2 yıl önce nisan ayında 259 dolar iken bu nisanda 324 dolara yükseldi. 


Bu rakam şu an Londra'da 369 dolar. İstanbul...