11 / 05 / 2024

2014 Kale Parke modelleri

2014 Kale Parke modelleri

Kaleseramik ’in yapı sektöründeki uzmanlığını, parke serileriyle iç mekanlara taşıyan Kale Parke, doğal ahşabın yeni serisi Vintage ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Erzurum Aşkale'nin çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aşkale’de de hummalı bir çalışma sergiledi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede asfalt, yol, parke, bordür ve istinat duvarı çalışması yaptı.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim!

2014 yılının Kasım ayında inşa çalışmaları başlayan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Kale, 2015 hedeflerini açıkladı!

2014’te hedeflerini tutturan Kale Endüstri Holding 2015'e de iddialı giriyor. 2014’ü 400 milyon TL’lik ciro ile kapatan grubun, 2015 ciro hedefi 500 milyon TL oldu

Kale Endüstri Holding 2015 hedeflerini açıkladı!

Türkiye'de özellikle kilit, Çelik kapı ve pvc/alüminyum kapı pencere aksesuarları sektörlerinin tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı.

Kale Endüstri Holding 2015'te 500 milyon TL ciro hedefliyor!

Türkiye'de özellikle kilit, çelik kapı ve pvc/alüminyum kapı pencere aksesuarları sektörlerinin tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı.

Kale Endüstri Holding 2015 ciro hedefi 500 milyon TL!

Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı. 2014’ü 400 milyon TL’lik ciro ile kapatan grubun, 2015 ciro hedefi 500 milyon TL.

Kale Boya, sektörde fark yaratan yenilikçi ürünleriyle Paint İstanbul’da!

İç ve dış cephe boyaları ile dekoratif dış cephe sıvalarının yenilikçi markası Kale Boya, trendler ve ihtiyaçlara göre geliştirerek sektörde fark yarattığı ürünlerini, ‘Paint İstanbul 2014’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu.

Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürün ödülü Altın Çekül 2014'ü kazandı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 22. kez düzenlenen, Türk yapı sektörünün en önemli ödüllerinden Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü 2014’e, bütünsel tasarım anlayışı ile kullanıcıların beğenisine hitap eden Kale layık görüldü...

Kale Parke ahşabın güzelliğini Vintage ile iç mekanlara taşıyor!

Kaleseramik ’in yapı sektöründeki uzmanlığını, parke serileriyle iç mekanlara taşıyan Kale Parke, doğal ahşabın yeni serisi Vintage ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Süleyman Çetinsaya: Topkapıda da Avrupa Konutları Kale projesine başlayacağız!

ARTAŞ Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, grubun 2014'te Maslak, Ayazağa ve Atakent'teki projelerinin inşasına devam edeceğini, ayrıca Topkapı'da Avrupa Konutları Kale projesine start vereceklerini söyledi...

Kale Kilit, 60. yılını yeni ürün teknolojileriyle kutluyor!

Türkiye’de her 3 evden 1’inin tercihi olan Kale Kilit 2014 yılında üretimini yüzde 20 artıracak. Kale Kilit aralarında İtalya, Çin, Burkina Faso ve Kolombiya’nın olduğunu 100’den fazla ülkeye de ihracat yapıyor.

Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent ne zaman teslim?

Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesi belirlendi. Bayburt Kale Beylikdüzü Beykent projesinde daireler 2014 yılının Ocak ayında teslim edilecek

Avrupa Konutları Kale fotoğrafları!

Avrupa Konutları Kale fotoğrafları haberimizin içerisinde yer alıyor. 2014 yılının ilk yarısında satışa çıkacak olan Topkapı Avrupa Konutları Kale projesi içerisinde rezidans, otel ve mağaza alanları bulunuyor...

2014 Kale Parke modelleri Haberi

2014 Kale Parke modelleri

Her türlü zevk ve ihtiyaca uygun seçenekler sunan Kale Parke, nitelikli ürün gamıyla tüketici ve profesyonellere ideal seçenekler sunuyor. 10 milimetre kalınlığında, derin rölyefli ve kenarlarındaki pahlı yapısıyla masif parkeden ayırt edilemeyen yeni seri Vintage, doğal ahşabın güzelliğini, strüktürlü, derin fırçalanmış mat-parlak yüzey yapısıyla da perçinliyor. 


Amerikan cevizinin en güzel yansımasını mekanlara taşıyan seri, kullanıcıların her gün doğanın tam içerisinde uyanmış gibi hissetmesini ve evinin şıklığını bir adım öteye taşımasını sağlıyor. Vintage, sadece bugünkü trendi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda mekanlarda özel bir atmosfer yaratıyor. Kızıl, açık ve koyu Amerikan Cevizi seçenekleriyle üretilen Vintage serisi, 1285x192x10 milimetre ebatlarında sunuluyor....