12 / 05 / 2024

2014 konut trendleri neler

2014 konut trendleri neler

Süleyman Çetinsaya 2014 yılında çevreye duyarlı enerji verimliliği olan günlük yaşantıyı kolaylaştıracak pratik konutların talep göreceğini söyledi. Çetinsaya proje geliştiricileri için konutta markalaşmanın öneminin daha da artacağını da işaret etti.

Konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredecek?

Konut almak isteyenler konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredeceğini merak ediyor. İşte konut piyasasına ilişkin son gelişmeler...

Konutta yeni trend!

Koronavirüs salgınında karantina nedeniyle günün çoğunu evlerinde geçiren vatandaşların konut trendleri de değişti. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, bu dönemde bungalov evlere büyük talep olduğunu dile getirdi.

COVID-19 konut tercihlerini etkiledi mi?

Koronavirüs salgını konut tercihlerini etkilemeye devam ediyor. 'Evde kal' çağrıları ve izole olma isteği vatandaşları hangi konutlara yöneltti? İşte koronavirüsle değişen konut trendleri...

Coronavirüs konut talebinde trendleri değiştirecek! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs gayrimenkul ilanlarını dahi etkiledi. Gayrimenkul sektörü temsilcileri, virüsün konut talebi konusunda trendleri değiştireceğini, vatandaşların şu dönemde internette dolaşan saçma ve gerçek dışı ilanlara çok dikkat etmesi gerektiğini söylüyor.

Konut sektöründe 2020 trendleri!

Konutta faizlerin yüzde 1'in altına düşmesi konut satışlarını artırdı. Peki ticari gayrimenkul pazarında son durum ne? Konut sektöründe 2020 trendleri neler olacak? İşte tüm merak edilenler...

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

2014-2018'de kullanılan konut kredisi tutarı mecliste!

2014-2018 yıllarında vatandaş tarafından kullanılan konut kredisi miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

7 başlıkta yazlık konut trendleri!

Mayıs ayında ‘yazlık konut’a olan ilgi de dönemsel olarak yükselmeye başladı. Emlakjet, bu dönemde araştırma yapan alıcıların beklentilerine ışık tutan yazlık konut analizini hazırladı..

20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede!

ABD'de Şubat ayında S&P CoreLogic CaseShiller 20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede.

Yener Coşkun kimdir?

"Neden konut alıyoruz?", "Psikolojik ve reel temeller nelerdir?" gibi soruları Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerinde yanıtlayacak Dr. Yener Coşkun kimdir?

TDUB Eğitim Akademisi'nde konut yatırımda trendler semineri verilecek!

TDUB bünyesinde faaliyet gösteren TDUB Eğitim Akademisi, “Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerini 6 Şubat 2016 tarihinde Ağaoğlu My Office'te üyeleri için düzenliyor.

2014 yılında Kocaeli'de 29 bin konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü, yayınladığı istatistikte 2014 yılında Kocaeli'de satılan toplam konut sayısını açıkladı.Kocaeli'de 2014 yılında toplam 29 bin 720 adet konut satıldı.

Ege'de 2014 yılında kaç konut satıldı?

TÜİK'in açıkladığı verilere göre 2014 yılında Ege Bölgesi'nde en çok konut satışı yapılan il İzmir oldu. İzmir'de 71 bin 779 konut satılırken onu 25 bin 149 satışla Aydın izledi.

2014 konut trendleri neler Haberi

2014 konut trendleri neler


Sektörle ilgili çarpıcı ipuçları veren Süleyman Çetinsaya, 2014'te kentsel dönüşüm projelerinin ön plana çıkacağını söyledi.


Yeni konut modelleri hakkında bilgi aktaran Çetinsaya 2014 yılında çevreye duyarlı enerji verimliliği olan günlük yaşantıyı kolaylaştıracak pratik konutların talep göreceğini söyledi. Çetinsaya proje geliştiricileri için konutta markalaşmanın öneminin daha da artacağını da işaret etti. Maslak Ayazağa ve Atakent 'te inşaatları devam eden projeleri bulunduğuna dikkat çeken Çetinsaya yeni projeleri hakkında da bilgi verdi. Şirket yılın ilk projesini Topkapı 'da Avrupa Konutları Kale ismiyle inşa edecek.



Konut satışlarında elde ettikleri başarıyı İse Çetinsaya şu sözlerle özetledi: "Türkiye ne İster? Güvenli yapılar ve modern şehircilikle birlikte gelişen bir ülke ister. Her geçen gün güçlenen ekonomisiyle refah içinde yaşayan bir toplum ister. 

Daha iyi ve yüksek standartlarda bir yaşam...