28 / 04 / 2024

Süleyman Çetinsaya: Hayatı kolaylaştıracak pratik konutlar talep görecek!

Süleyman Çetinsaya: Hayatı kolaylaştıracak pratik konutlar talep görecek!

Süleyman Çetinsaya 2014 yılında çevreye duyarlı enerji verimliliği olan günlük yaşantıyı kolaylaştıracak pratik konutların talep göreceğini söyledi. Çetinsaya proje geliştiricileri için konutta markalaşmanın öneminin daha da artacağını da işaret etti.




Sektörle ilgili çarpıcı ipuçları veren Süleyman Çetinsaya, 2014'te kentsel dönüşüm projelerinin ön plana çıkacağını söyledi.


Yeni konut modelleri hakkında bilgi aktaran Çetinsaya 2014 yılında çevreye duyarlı enerji verimliliği olan günlük yaşantıyı kolaylaştıracak pratik konutların talep göreceğini söyledi. Çetinsaya proje geliştiricileri için konutta markalaşmanın öneminin daha da artacağını da işaret etti. Maslak Ayazağa ve Atakent 'te inşaatları devam eden projeleri bulunduğuna dikkat çeken Çetinsaya yeni projeleri hakkında da bilgi verdi. Şirket yılın ilk projesini Topkapı 'da Avrupa Konutları Kale ismiyle inşa edecek.



Konut satışlarında elde ettikleri başarıyı İse Çetinsaya şu sözlerle özetledi: "Türkiye ne İster? Güvenli yapılar ve modern şehircilikle birlikte gelişen bir ülke ister. Her geçen gün güçlenen ekonomisiyle refah içinde yaşayan bir toplum ister. 

Daha iyi ve yüksek standartlarda bir yaşam ister. Ürettiğimiz konutlarla tüm müşterilerimizin yaşam kalitesini artırırken projelerimizi konumlandırdığımız bölgelere de değer kazandırmak birinci önceliğimiz oldu. Bu da bize satışta başarı sağladı.' 


Bugün


Geri Dön