02 / 05 / 2024

2014 ramazan istanbul

2014 ramazan istanbul

İstanbul'da Ramazan nasıl geçecek? İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul için hangi Ramazan etkinliklerini organize etti? Ramazan ayında İstanbul'da nerede, ne zaman, hangi etkinlikler düzenlenecek? İşte İBB'nin İstanbul'da Ramazan etkinlik takvimi...

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk uçak Ramazan'da inecek!

Ramazan ayında yeni havalimanında iftar yapacağı öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakla gelerek bir ilki gerçekleştirebilir.

HEP İstanbul’da Ramazan'a özel kampanya!

Tekfen Gayrimenkul, HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için Ramazan ayına özel kampanya başlattı. 165 metrekare 3+1 evler için yüzde 20 indirim kampanyası başlatıldı.

Hep İstanbul Evleri'nde Ramazan kampanyası!

Hep İstanbul projesinde Ramazan ayına özel ödeme kampanyası uygulanıyor. Fiyatların minimum 379 bin TL'den başladığı Hep İstanbul Evleri'nde 3+1 daireler için fiyat indirimi uygulanıyor...

HEP İstanbul'da Ramazan'a özel indirim!

Tekfen Gayrimenkul tarafından inşa edilen HEP İstanbul projesinden Ramazan ayına özel kampanya başladı. Projede 165 metrekare 3+1 evler yüzde 20 indirimli satılıyor.

2014 ramazan istanbul Haberi

2014 ramazan istanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27 Haziran 2014 Cuma akşamı başlayıp 30 gün sürecek olan Ramazan Ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenliyor.


30 gün boyunca konserlerden, şiir dinletilerine, geleneksel gösteri sanatlarından sohbetlere, Orta Oyununa kadar yüzlerce etkinlik İstanbullularla buluşacak. İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi ise,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları Olacak.


Maltepe sahilinde 1 milyon 200 bin m2 alan üzerine kurulan Avrupa’nın en büyük Yaşam, Spor ve Eğlence Merkezi, Anadolu Yakası’ndaki Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yaparken, Avrupa Yakası’nda ise yeni adres; İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı sahilinde oluşturulan 700 bin m2 alan üzerine kurulan Yenikapı Meydanı ve Etkinlik Alanı olacak.


Her iki etkinlik alanında da; iftar öncesinde çocuklara yönelik sahne gösterileri, Orta Oyunu ve Tasavvuf Mûsikîsi dinletileri...