19 / 05 / 2024

2014 renkleri neler

2014 renkleri neler

Dünya çapındaki renk otoritesi Pantone, 2014 yılının rengini parlak ışıltılı orkide olarak açıkladı. ‘Etkileyici ve egzotik’ olarak tanımlanan renk ışıltılı orkide, etkisini tüm dünyada göstermeye başladı.

TOGG kaç renk var? TOGG renkleri neler? TOGG hangi renklerde satılacak?

TOGG gündemde olan konulardan biridir. Özellikle TOGG renkleri merak edilmektedir. İşte detaylar!

Hazine taşınmazlarının idaresi yönetmeliğinde neler değişti?

Hazine taşınmazlarının idaresi hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 11 Eylül 2014 tarihinde 29116 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, hazine taşınmazlarının idaresi yönetmeliğinde neler değişti?

Köyde ev yapmak için gereken belgeler 2014!

Köylerde ev yapma şartları, Planlı alanlar tip imar yönetmeliğinde açıklanıyor. Peki köyde ev yapabilmek için neler gerekli? İşte köyde ev yapmak için gereken belgeler 2014...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2014'ün ilk yarısında neler yaptı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2014'ün ilk yarısında neler yaptı? 6 ayda kaç riskli bina tespit edildi? İmar planları çalışmaları ne durumda? Bakanlığın kentsel tasarım projeleri ne aşamada? İşte 2014 yılının ilk yarı özeti...

Vergi dairesi çalışma saatleri 2014!

Vergi mükelleflerinin, vergi borcunu zamanında ve eksiksiz bir şekilde ödemeleri gerekiyor. Vergi borcunu vergi dairesinde ödemek isteyenler vergi dairesine ne zaman gitmeli? Vergi dairesi çalışma saatleri 2014 neler?

Eve haciz gelmesi 2014!

Eve haciz gelmesi durumunda hangi eşyalara el konulabilir? Eve haciz gelmesinde ki son değişiklikler neler? Eve haciz gelmesi hakkında yapılan düzenlemenin içeriği ne? Eve haciz gelmesi 2014!

Yeni Tüketici Kanunu neler getiriyor?

28 Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe girecek Yeni Tüketici Kanunu kapsamında, konut alıcılarının yeni yasal haklarına yer veriliyor. Peki, yeni Tüketici Kanunu neler getiriyor? İşte yanıtı..

Filli Boya’nın, Coloration 2013-2014 koleksiyonunda en çok tercih edilen renkler!

Filli Boya’nın, Coloration 2013- 2014 koleksiyonunda yer alan renkleri online olarak kombinleme imkanı sunduğu bukombin.com’da, koleksiyonun en çok beğenilen ve tercih edilen renkler belirlendi...

Bodrum katların durumu ne olacak?

1 Haziran 2013 tarihinde 28664 sayılı Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik esaslarına göre bodrum katların durumu ne olacak? 1 Haziran 2014'te neler değişecek?

Forum İstanbul Turkuazoo Akvaryum giriş ücreti 2014!

Forum İstanbul Turkuazoo Akvaryum'da neler var? Forum İstanbul akvaryum giriş ücreti 2014 yılında kaç TL? Turkuazoo Akvaryum bilet fiyatı, yıllık üyelik aidatı kaç TL? Turkuazoo Aquarium'a nasıl gidilir? İşte Turkuazoo Akvaryum hakkındaki tüm detaylar…

TOKİ İstanbul yeni projeler listesi 2014!

TOKİ, İstanbul'da hangi projelere başladı? TOKİ'nin İstanbul'da inşaat aşamasında olan projeleri hangileridir? İstanbul'da TOKİ tarafından inşaatına yeni başlanan veya ilan aşamasındaki projeleri neler? İşte TOKİ İstanbul yeni projeler listesi 2014!

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!

TOKİ İstanbul evleri arasında yapımı devam edenleri hangileri? İstanbul'da TOKİ'nin yapımı süren toplu konut projeleri neler? İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!

İnşaat devlerinin 2014 projeleri neler?

2013 yılının ilk 9 ayında 862 bin konut satışına imza atan İnşaat sektörünün yılın tamamını 1 milyonu aşarak kapatması bekleniyor. 2014 yılında da sektörde kentsel dönüşümün etkisi hissedilecek.

2014 renkleri neler Haberi

2014 renkleri neler


Profesyonel renk standartları tedarikçisi Pantone, fuşya, mor ve pembe tonlarının bir araya gelmesiyle oluşan PANTONE® birçok sektördeki gelişmeyi, sanat koleksiyonlarını, popüler sanatçıları, teknolojik gelişmeleri ve diğer  sosyo-ekonomik koşulları takip ederek belirlenen ışıltılı orkide, özgüveni artırırken aynı zamanda neşe  verici özelliğe sahip…


18-3224 ışıltılı orkide morunun 2014 senesinin rengi olduğunu açıkladı. Dünyada  Pantone İdari Yöneticisi Leatrice Eiseman "2013 senesinin rengi, büyüme, yenilenme ve varlığın simgesi olan zümrüt yeşiliyken, 2014’ün  rengi dikkatleri üzerine çeken ve hayal gücünü ateşleyen ışıltılı orkide  moru…Bu göz alıcı rengin hepimizi yenilenmeye, yaratıcılık ve özgünlüğe teşvik edeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu. 


Modada ışıltılı orkide etkileri… Hem erkek hem de kadınlar için kullanılabilen ışıltılı orkide moru, şimdiden podyumları ve moda dünyasını ele geçirmeye başladı. Cilde ışıltı veren ve canlı gösteren orkide...