29 / 04 / 2024

2014 temmuz otel fiyatları

2014 temmuz otel fiyatları

Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle yerli turiste hitap eden bazı otel ve tur operatörleri alternatif tatil seçenekleri hazırladı. Bıı dönemde doluluk oranlarını yüksek tutmak isteyen turistik tesisler. yüzde 50 ye varan indirimler yapıyor

Turizm sezonuna oteller yüzde 30’a varan indirime başladı!

Ramazan ayında düşük bütçeyle tatil yapmak isteyen tatilcilere gün doğdu. Ramazan ayında yerli müşterisi azalan oteller yüzde 30’a varan indirime başladı. Coral Travel & Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı konuyu değerlendirdi.

Antalya Bilem Otel’in ihalesi 15 Temmuz’da!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Bilem Otel’in kaçak bölümlerinin yıkılması için yeniden ihaleye çıkarıyor. 15 Temmuz Cuma günü yapılması planlanan ihalenin onaylanmasının ardından sözleşme imzalanacak ve 10 gün içinde yer teslimi yapılacak.

Konut satışları hız kesmedi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "Geçen sene 2014 Temmuz ayında bir önceki 2013 yılının aynı dönemine göre yüzde 7 daralma gösteren konut satışlarının 2013-2015 döneminde yüzde 8 büyüdüğünü belirtiyor" dedi.

AVM ciroları arttı!

AVM Endeksi'nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Temmuz 2015 döneminde 2014 Temmuz ayı ile karşılaştırıldığında yüzde %19,75'lik bir artışla 194 puana ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Temmuz'da yüzde 19,75 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. 2014 Temmuz ayına göre yüzde 19,75’lik bir artışla 194 puana ulaştı.

Wome Deluxe Otel Temmuz'da hizmete girecek!

Ortadoğu Grup otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı olan Wome Deluxe Oteli Temmuz ayında hizmete sunuyor. 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 5 yıldızlı otel, ailelere özel imkânlar sunacak şekilde tasarlandı.

Zeytinburnu İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan Zeytinburnu İbis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği rapor...

Esenyurt İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan Esenyurt İbis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği rapor...

Eskişehir İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan Eskişehir İbis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği rapor...

Adana İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan Adana İbis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği rapor...

Bursa İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan Bursa İbis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği rapor...

En Lüks Tarihi Otel Pera Palace Hotel Jumeirah seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “ World Luxury Hotel Awards ” 2014’te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı.

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

Evora İstanbul'da 2 bin 347 konut teslim edildi!

Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği 5 bin 79 bağımsız bölümden oluşan mega projesi Evora İstanbul'da 2014 Temmuz'da başlayan teslim süreci Mart'ta tamamlanacak. Projede satılan 2 bin 347 konut teslim edildi.

2014 temmuz otel fiyatları Haberi

2014 temmuz otel fiyatları

Oteller, misafirlerine gündüzleri mukabele oku yabilecekleri. vakit ve teravih namazlarını cemaatle kılabilecekleri, iftar ve sahur programlarına katı labilecekleri paketler sunuyor. 

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Hgc Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler. AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayının bu yıl turizm sektörü açısından yüksek döneme denk geldiğini, bunun en çok iç pazara hitap eden otelleri etkileyeceğini belirtti. 

İşler, ramazan ayı dolayısıyla otellerin doluluk oranlarında normal sezona göre yaklaşık yüzde 10 düşüş ön gördüklerini dile getirerek. "Turizmciler olarak bundan şikayetçi değiliz. Biz Müslüman bir ülkeyiz, bu düşüşleri erken rezervasyon avantajlanyla ve yüzde 50'lere varan indirimlerle kapatmak istedik'' dedi. 

Yabancı turist ağırlıklı çalışan otellerin bu düşüşten etkilenmeyeceğini kaydeden İşler, yerli turiste ağırlık veren otellerin ramazan ayında misafirlerine yönelik Hacivat-Karagöz gösterisi,...