20 / 05 / 2024

2014 Travelers Choice ödülleri

2014 Travelers Choice ödülleri

Four Seasons Hotel Sultanahmet, seyahat ve otel değerlendirme sitesi Trip Advisor'ın kullanıcı oyları ile belirlediği “ 2014 Travelers' Choice ” ödüllerinde “Türkiye'nin En İyi Oteli” seçildi.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Rixos Sharm El Sheikh Oteli dünyada ilk 10'a seçildi!

"Trip Advisor", 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında "Rixos Sharm El Sheikh" otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında Rixos otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında “Rixos” otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Bodrum Ramada'ya 2 ödül birden!

Bodrum Ramada, online seyahat sitesi Tripadvisor tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi Otelleri’ ve ‘En Lüks Oteller’ kategorisinde Travelers Choice ödüllerini kazandı.

Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014'te Clarion markasıyla Türkiye'ye giren Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak...

Choice Hotels Türkiye'de büyümeye devam ediyor!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014’te Clarion markasıyla Türkiye’ye giren Choice Hotels, 2015’te İstanbul’da iki yeni otel açacak.

Hotel Aqua'ya TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Hotel Aqua TripAdvisor Travellers Choice ödülünü aldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor'un kullanıcılarının oyları sayesinde Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Marmaris Hotel Aqua'ya Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu...

Michael Purtill, Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürü oldu!

Trip Advisor 2014 Travelers' Choice ödüllerinde Türkiye'nin En İyi Oteli seçilen Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürlüğü görevine Mart ayı itibariyle Bangor doğumlu Michael Purtill getirildi.

Yazar Hotel'e Travellers Choice 2014 Ödülü!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Sultanahmet’ te bulunan Yazar Hotel Istanbul, seyahat yorum sitesi TripAdvisor’ un milyonlarca kullanıcısının oyları ile belirlediği Travellers’ Choice 2014 Ödülü’ nü kazandı...

2014 Travelers Choice ödülleri Haberi

2014 Travelers Choice ödülleri

Dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Trip Advisor, kullanıcılarının oylarıyla belirlediği en iyi otelleri açıkladı. “2014 Travelers' Choice” ödüllerinin “Dünyadaki En İyi 25 Otel” sıralamasında Türkiye'den yalnızca Four Seasons Hotel Sultanahmet yer aldı. “Türkiye'nin En İyi Oteli” ünvanına layık görülen otel, dünyada 13. olurken Avrupa’da ise 3. sırada yer aldı. 


“Sadece Four Seasons Hotel Sultanahmet’te Kalmak İçin Bile İstanbul'a Yine Gelirim”


“Dünyadaki En İyi 25 Otel” listesindeki üç Four Seasons Hotels & Resorts içinde yer alan  Four Seasons Hotel Sultanahmet, Trip Advisor kullanıcıları tarafından "Meşgul ve kalabalık bir şehirde adeta bir vaha. Servis ve odalar harika, kahvaltı ise olağanüstü. Sadece bu otelde kalmak için bile İstanbul'a yine gelirim" gibi övgü dolu yorumlar alıyor.


Dünyanın ve Avrupa’nın En İyileri Trip Advisor ile Belirleniyor

Trip...