28 / 04 / 2024

2014 yatırım hedefleri

2014 yatırım hedefleri

Yatırım atağı için düğmeye basıldı. HÜKÜMETİN ekonomideki “B ve C planları” tartışılırken, Ekonomi Bakanlığı da Yatırım Destek Ofislerinin yapısını baştan aşağı değiştirecek düzenleme için düğmeye bastı...

Kripto yatırımından kazandığı parayla ev yaptırdı!

Son günlerde yatırımın arttığı kripto piyasasında kimileri büyük kazanç elde etmek isteyen kimileri de sadece harçlığını çıkarmak istiyor. Kimileri de kazandığı coinlerle ev yaptırdı. İşte yatırımcıların kazanç hedefleri...

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

4 yılda 128 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

İl Sağlık Müdürlüğü, 2014-2018 yıllarında 127 milyon 995 bin lira sağlık yatırımı yapıldığını açıkladı. 

TCDD'den Mersin'e 563 milyonluk yatırım!

Devlet Demiryolları 6'ncı Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, son 15 yılda 563 milyon liralık yatırımın yapıldığı Mersin'de 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını dile getirdi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda hareketli günler yaşanıyor!

Sermaye Piyasası Kurumu tarafından 2014’te piyasaya sunulan Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Girişim Sermayesi Yatırım Fonları tarafında hareketli günler yaşanıyor.

Ege Yapı'dan 6 yılda 5 milyar TL'lik yatırım hedefi!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, stratejik vizyon projelerindeki hedefleri gerçekleştirmek için güçlü yönetim modelinin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kabadayı, İnşaat veya projelendirme aşamasında 8 yatırım olduğunu söyledi.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

ASKİ'den Ankara'ya 1 milyar liralık yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından, 562 milyon lirası çevre ilçelerde olmak üzere Ankara genelinde yaklaşık 1 milyar liralık altyapı ve üstyapı yatırımı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Manisa Şehzadeler'e 2,5 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, 2014 yılından bu yana Zafer Kalkınma Ajansı'na dört başvuru yaparak, ilçeye toplam 2 milyon 506 bin 262 liralık yatırım gelmesini sağladı.

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması 29 Nisan'da!

“Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması” etkinliği, 29 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, şirketin hedefleri ve vizyonu doğrultusunda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

2014 yatırım hedefleri Haberi

2014 yatırım hedefleri

Çalışmayla yatırım imkanlarının yurt dışında daha aktif tanıtılması, yabancı yatırımcının yeni teşvik sistemi çerçevesinde Doğu ve Güneydoğu’ya yönlendirilmesi amaçlanıyor. 


YATIRIMA TEK ÇATI


Bakanlığın hazırladığı taslağa göre Yatırım Destek Ofisleri’nin görevlere artık yönetmelikle düzenlenecek. Düzenlemeyle destek ofislerinin görev ve yetkileri tek çatı altında toplanıyor. Ofislerde biri koordinatör olmak üzere en az üç, en fazla da beş uzman personel istihdam edilecek. Ancak çalışan personel sayısı iş yükü veya başka nedenlerle ilin ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelirse azami sayı bakanlığın kararıyla yüksetilebilecek. Düzenlemeyle ofisler şehirdeki yatırıma uygun alanlarla ilgili verileri güncelleyecek. Şehirde hammade, enerji, lojistik, işgücü ve yatırım yeri gibi yatırım kararlarının alınmasında etkisi olan konularda yatırım maliyetlerine ilişkin veri hazırlayacak. Düzenlemeyle ofisler illerde teşvik sistemini tanıtacak ve başvuru yapan yatırımcıları yönlendirecek. Yabancı yatırımcıya dönük...