28 / 04 / 2024

2015 AB Yaşam Evleri son durum

2015 AB Yaşam Evleri son durum

Toplam 147 daireden meydana gelen AB Yaşam Evleri satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nilüfer Altın Yaşam Evleri'nin 3. etabı başlıyor!

"Temelinde Güven Var" mortosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın Inşaat'ın konut alanındaki ikinci projesi olan 'Altın Yaşam Evleri'nin 3. Blok temeli törenle atıldı.

İzmir Sosyal Yaşam Yerleşkesi ne zaman açılacak?

Büyükşehir Belediyesi'nin, 19 Mayıs 2015'te açacağını ilan ettiği Sosyal Yaşam Yerleşkesi'nde iki kez süre uzatımı alındı, son olarak 1 Haziranda bahçe mobilyası ihalesine çıkıldı. Açılış tarihi bilinmiyor.

Samsun Bulvar Yaşam AVM değerleme raporunu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mardin Büyükşehir'den 41 sosyal yaşam evi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi 2015 Haziran ayından bu yana sürdürdüğü “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Evi”’ projesi kapsamında 8 ilçeye bağlı mahallelerde 40 Sosyal Yaşam Evi’nin yapımı tamamlandı.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi 16 Aralık 2015 Çarşamba günü hizmete açılıyor.

Buca Sosyal Yaşam Kampusu ne zaman tamamlanacak?

Buca'da yapımına başlanan Sosyal Yaşam Kampusu 19 Mayıs 2015'te bitecekti olmadı. 2 kez süre uzatımına gidildi, "açılış tarihi 13 Kasım" denildi ancak bu da başarılamadı

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Malkara Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 14.00'de büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük yaptı.

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden Yaşam Vadisi için yarışma!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması bugün 29389 sayılı Resmi Gazete'de ilan edildi. Yarışmada projeler 15 Eylül 2015 tarihine kadar teslim edilecek.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi Köprü yarışması başladı!

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması düzenliyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 15 Eylül 2015 Salı günü olarak belirlendi.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında artık son aşamaya gelindi; geri sayım başladı...Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor Kokteyli, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat: 19.00'da gerçekleştirilecek.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi açılışa gün sayıyor!

Avrupa’nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015’de kapılarını açacak..

2015 AB Yaşam Evleri son durum Haberi

2015 AB Yaşam Evleri son durum

AB Yaşam Evleri satılık daire alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Güneşli'de inşa edilen proje AB Grup imzası ile inşa ediliyor.


Satş sürecinin başladığı AB Yaşam Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks daire tiplerine yer veriliyor. 


147 tane daireden oluşan AB Yaşam evleri projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde, yüzde 50'si 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Bakırköy Deniz Otobüslerine 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ve Dünya Ticaret Merkezi'ne 4 kilometre,  Mahmutbey TEM gişelerine 4 kilometre ve metrobüs güzergahına 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları minimum 325 bin TL, maksimum ise 1 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Projenin telefon...