14 / 05 / 2024

2015 antalya projeleri

2015 antalya projeleri

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde bulunan Alara Çayı üzerine hidroelektrik santrali (HES) yapımına karşı çıkan halkının başvurusu üzerine Antalya 1. İdare Mahkemesi yürütmenin durdurulması ve ÇED uygundur raporunun iptali davasını kabul etti.

Antalya'yı ulaşım projeleri marka şehir yapacak!

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! O iki ilçeye 376 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Antalya projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya hızlı tren projeleri 2017'de tamamlanacak!

Antalya hızlı tren hayaline iki koldan koşuyor. Kenti Eskişehir ve Kayseri üzerinden hızlı tren ağına bağlayacak iki yatırımın etüt projeleri 2017’de tamamlanıyor.

Türkiye'nin en önemli projeleri Antalya'da hayata geçiyor!

Antalya Büyüksehir Belediyesi kentin marka değerine katkı sağlayacak vizyon projeleri ile göz doldurmaya devam ediyor. İşte o projeler...

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Antalya'nın dev projeleri City Expo Fuarı'nda tanıtılacak!

Antalya’da bu yıl 16-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 6. Antalya City Expo - Antalya şehircilik ve teknoloji fuarında başta Büyükşehir Belediyesi’nin olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının Antalya için yapacağı dev projeleri tanıtılacak.

Antalya Kepez 2015'te 37 proje kazandı!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te Kepeze altın yılını yaşattı. Bu yıl içerisinde 37 ayrı projeyi Kepez'e kazandırdı.

2015 antalya projeleri Haberi

2015 antalya projeleri

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde bulunan Alara Çayı üzerine hidroelektrik santrali (HES) yapımına karşı çıkan yöre halkının başvurusu üzerine Antalya 1. İdare Mahkemesi yürütmenin durdurulması ve ÇED uygundur raporunun iptali davasını usül yönünden kabul etti. Dosyanın esastan görüşülmesi için davalı taraf olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2 hafta içerisinde savunma yapması istendi. Tabiat harikası Uçansu Şelalesi'nin de üzerinde bulunduğu Alara Çayı'na 7 adet HES yapımı planlanıyor. Bunlardan ilki olan Kamer HES projesi için verilen 'ÇED Olumlu' raporu bölgede yaşayan köylüler tarafından tepkiyle karşılandı. Yaşadıkları alanlarının yok olmasını istemeyen köylüler, avukat aracılığıyla mahkemeye başvurdu. ÇED uygundur raporunun iptalini, yürütmenin durdurulmasını talep etti. 1. İdare Mahkemesi, bölgede yaşayan vatandaşların bu talebini işleme alarak davayı usul yönüyle görüştü. Davanın esastan görüşülmesi için ilgili devlet...