05 / 05 / 2024

2015 Artaş Grup amaçları

2015 Artaş Grup amaçları

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu AVM'lerinde 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Vadistanbul AVM 19 Ağustos'ta açılacak!

Artaş Grup ve Invest Grup tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin alışveriş merkezi 19 Ağustos Cumartesi günü açılacak.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Vadistanbul Park konut fiyatları!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Vadistanbul Park projesinde daire fiyatları 1 milyon 187 bin 200 TL'den başlıyor. Projesinin teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirtildi.

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Kağıthane'de markalı projeler çoğalıyor!

Artaş Grup, Aydınlı Grup, Invest İnşaat, Tahincioğlu, Eroğlu, DKY gibi konut üreticilerinin lüks konut projelerini hayata geçirmesinin ardından bölge konut yatırımı için cazip hale geldi

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Kuran Grup, Armutlu Altın Evler toplantısı 15 Aralık'ta!

Kuran Grup, Yalova Armutlu’da dev bir projenin temellerini atıyor. 15 Aralık 2015 tarihinde Eresin Hotel Topkapı’ da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirilecek.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katıldı!

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

2015 Artaş Grup amaçları Haberi

2015 Artaş Grup amaçları

Arena Park, Armoni Park ve Kayseri Park'ın tamamına sahip olan şirket, bu üç AVM'de ayda 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor. Ortağı olduğu Carousel ve Vadistanbul AVM ile birlikte sektörde yaklaşık 200 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan grup, önümüzdeki beş yıl içinde bu rakamı 350 bin metrekareye çıkarmayı...