03 / 05 / 2024

2015 banyo modelleri

2015 banyo modelleri

Ege Seramik, sektörünün en kaliteli ve beğenilen ürünlerini üretmektedir. Eşsiz tasarımları ile Ege Seramik adeta doğayı taklit etmekte ve o denli başarılı tasarımlara imza atmaktadır.

2015'in banyo trendleri neler?

Konforlu bir banyonun olabildiğince ferah, gözü yormayacak renklerde ve tabii ki fonksiyonel detaylarla donatılmış olması gerekiyor. 2014'ün sonlarına geldiğimiz şu günlerde yeni sezonun detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı...

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

Kale’ye A Design Award 2015 tasarım ödülü!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Kale Seramik'in Crate serisi A Design Award 2015 tasarım ödülü aldı!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Uluslararası ISH 2015 Fuarı başladı!

" Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı 'na ( ISH ) 2015, 59 ülkeden 2 bin 465 firma katılıyor.

Orka Banyo Unıcera'da yeni tasarımlarını sundu!

Fonksiyonel ve estetik modelleri ile banyolarda konfor sunan ORKA Banyo, tasarım ve teknoloji odaklı yepyeni banyo çözümleriyle son trendleri çiziyor.

ISH 2015 Fuarı, Frankfurt'ta yapılacak!

Dünyanın en önde gelen ticaret fuarlarından "Banyo,Yapı,Enerji,Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı ISH 2015”, 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Frankfurt’ta yapılacak.

İtalyan ISVEA, 2015 koleksiyonuyla Unicera'da!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yeni ödüllü tasarımları ile 150'ye yakın ürünü 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda sergileyecek.

Muratpaşa Belediyesi'nden yeşil bina modelleri!

Muratpaşa Belediyesi yenilenebilir enerji kaynakları için ilçede imara açılacak yeni yerler için enerji verimli yeşil bina modelleri hazırlamaya başladığını bildirdi. Çalışmanın 31 Mart 2015 tarihinde tamamlanacağı kaydedildi.

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

İtalyan ISVEA 2015 koleksiyonunu tanıtacak!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yeni ödüllü tasarımları ile 150'ye yakın ürünü 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda sergileyecek.

2015 banyo modelleri Haberi

2015 banyo modelleri

Ege Seramik banyo modelleri oldukça geniş bir zevk anlayışına hitap edecek çizgilerden oluşuyor. 1975 yılından bu yana kalitesinden ödün vermeyen Ege Seramik Ege bölgesinden doğup tüm Türkiye’deki evlerin güzelliğine güzellik katan banyo modellerinin üretimini gerçekleştirmektedir. Ege Seramik Banyo Modellerinin yanı sıra tüm ürünleri ile dünyanın en iyi modellerini üretmekte ve satışını gerçekleştirmektedir.


Ege Seramik Banyo ürünleri görsellikleri ile göz dolduran bir güzelliğe sahiptir.  Ege Seramik Banyo Modellerinin uzun yıllar kullanıma yuğun dayanıklılıkta üretildiği biliniyor. Ege Seramik, kalite konusunda asla taviz vermiyor. Profesyonel işçiliği Ege Seramik Banyo Modellerinde görmek mümkündür. Eşsiz tasarımlar ve modern çizgiler tüm Ege Seramik Banyo Modellerinde karşımıza çıkıyor.


Banyolarda ferahlık ve hijyen oldukça önemlidir. Kullanılacak tüm banyo ürünlerinin kaliteli ve nemli ortama dayanıklı olması gerekiyor. Bu konuda Ege...