30 / 04 / 2024

2015 berlin konut projeleri

2015 berlin konut projeleri

Avrupa’nın en güçlü ekonomisinin başkenti ve dünyadaki en güvenli yatırım limanlarından biri olan Berlin, 2015 yılında Türkiye’deki gayrimenkul yatırımcıları için önemli cazibe noktası haline geliyor.

Berlin'de konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılması talep edildi!

Almanya'da dün gerçekleştirilen seçimlerde İlk kadın başkanını seçen Berlin, konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılmasını talep etti.

Bursa konut satışında rekor kırdı!

Birçok sektör için 'kayıp yıl' olarak nitelendirilen 2015'te konut sektörü, ülke genelinde tarihi bir rekora imza attı. Bursa, bu yılda gerçekleştirilen satışla ülke sıralamasında yine ilk beşte yer aldı.

2015 biterken konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Seçimlerden sonra konut kredisi faiz oranlarının düşmesi beklenirken, beklentileri karşılayan bir hareketlenme yaşanmadı. İşte bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum...

2015 seçimleri emlak sektöründe durağanlık yaşattı!

Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, "Seçim dönemlerinde her zaman bütün sektörlerde bir durağanlık yaşanır. Bu seçimler 2015'te konut kredilerinin faiz artışlarından dolayı bir durağanlık yaşattı." dedi

Konut satışında beklenti yükseldi!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, 2015'te konut satışlarının 1 milyon 250 bin civarında olacağını öngörüyor. Uzmanlar, bu alanda 2014 rakamlarının üzerine çıkılacağını da tahmin ediyor. İşte ayrıntılar...

Konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

2464 sayılı Kanun gereğince konutların çevre temizlik vergisi, su faturalarına yansıtılıyor. Faturanın ödenmesi ile vergi de ödenmiş oluyor. Peki, konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

Çanakkale’de 2015 Ekim ayında ne kadar konut satıldı?

Türkiye genelinde konut satışları 2015 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,8 oranında artarak 104 bin 098 oldu.

Yabancılara 2015 yılı Ekim ayında kaç konut satıldı?

Yasal sınırlamalara uymak şartı ile yabancılar Türkiye'den ev sahibi olabiliyor. Bir ayda yabancılara yapılan satışların istatistikleri her ay TÜİK tarafından tespit ediliyor. Peki, yabancılara 2015 yılı Ekim ayında kaç konut satıldı?

2015 Ekim ayında kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu her ay kaç konut satışı yapıldığı konut satış istatistikleri ile açıklanıyor. Türkiye’de 2015 Eylül ayında 92 bin 483 konut satılmıştı. Peki, 2015 Ekim ayında kaç konut satıldı?

Konut satış istatistikleri Ekim 2015!

Konut satış istatistikleri, her ay TÜİK tarafından açıklanıyor. Bir ayda Türkiye'de kaç konut satıldığı, en çok ve en az konut satışı yapılan illerin hangileri olduğu bu bültende açıklanıyor. İşte konut satış istatistikleri Ekim 2015..

Konut 2015 Konferansı 24 Kasım'da!

Yem Etkinlik tarafından düzenlenen Konut 2015 Konferansı 24 Kasım günü saat 09:00'dan 18:00'a kadar devam edecek. Konferans Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO'nun 2015 ciro hedefi 6,76 milyar lira!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekim sonu itibarıyla satışlardan yaklaşık 5,27 milyar lira ciro elde ettiklerini belirterek, 2015 hedefleri olan 6,76 milyar lira ciroyu yakalayacaklarını ve bunu kesinlikle aşacaklarını söyledi.

TOKİ Edirne Süloğlu konut başvuruları 2015!

TOKİ Edirne Süloğlu'nda 9 bin 675 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede toplamda 38 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Edirne Süloğlu konut başvuruları 2015 detayları...

2015 berlin konut projeleri Haberi

2015 berlin konut projeleri

Avrupa’nın en güçlü ekonomisinin başkenti ve dünyadaki en güvenli yatırım limanlarından biri olan Berlin, 2015 yılında Türkiye’deki gayrimenkul yatırımcıları için önemli cazibe noktası haline geliyor. Sürekli büyüyen ekonomisi, yüksek kira getirileri ve son derece cazip finansman imkanları ile Avrupa’nın en güçlü ekonomisinin başkenti Berlin, yeni yılda Türk gayrimenkul yatırımcıları için de ilgi çeken bir emlak pazarı konumuna geliyor.


İstanbul ve Berlin’de ofisleri bulunan BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Şirketi (Berlin Property Investment Experts),kentsel rönesans yaşayan bu dev metropolde, 700’den fazla nitelikli konut, ticari işyeri ve otelden oluşan geniş bir gayrimenkul portföyü ile artık Türk yatırımcılara da yüksek getiri sağlayan cazip yatırım olanakları sunuyor.


BP Gayrimenkul’ün Genel Müdürü Ender Onat, Berlin’in dünya gayrimenkul piyasasındaki önemine değinirken: “Berlin,dünyanın önde gelen sektörel kuruluşlarının hazırladığı Real...