15 / 05 / 2024

2015 Dubai Gayrimenkul Fuarı

2015 Dubai Gayrimenkul Fuarı

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından “Dubai International Property Show” 30 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşiyor...

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Dubai'de gayrimenkul fiyatları arttı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ussal Şahbaz bugünkü köşesinde Dubai'deki gayrimenkul sektörünü ve fiyatları kaleme aldı. İşte Ussal Şahbaz'ın 'Dubai bölgesel merkez olurken İstanbul neden olamadı?' başlıklı yazısı...

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. T. Mohammed Saeed tarafından kuruldu. 

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Metal Gayrimenkul 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 genel kurulu sonucu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş. tarafından 26 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen 2015 yılı genel kurul toplantısı sonucu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

2015'te gayrimenkul satışında 54.4 milyon vergi farkı tespit edildi!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Nedim Türkmen, gayrimenkul alım satımlarına ilişkin vergi incelemelerini kaleme aldı. Türkmen yazısında 2015 yılı içerisinde 54 milyon 410 bin 733 TL 34 kuruş vergi farkı tespit edildiğini belirtti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu'nun 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi hakkında bilgilerini ve raporunu yayınladı.

2015 Dubai Gayrimenkul Fuarı Haberi

2015 Dubai Gayrimenkul Fuarı

Dubai’de düzenlenecek “International Property Show’un Türkiye’den katılımını bu yıl da INREMA üstlendi.


Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından “Dubai International Property Show” 30 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşiyor.


30 Mart-1 Nisan’da Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum’un himayesinde gerçekleştirilen Dubai Yatırım Kongresi(AİM) ile birlikte düzenlenecek olan 11. Dubai International Property Show’un (IPS) Türkiye’den katılım organizasyonunu bu yıl da INREMA üstlendi. Ortadoğu, Asya-Pasifik, Avrupa ve Afrika bölgesinden inşaat şirketlerini, gayrimenkul danışmanlarını, bireysel yatırımcıları ve sektöre yön veren kuruluşları bir araya getiren Dubai IPS’in Dubai Yıllık Yatırım Kongresi ile birlikte bu yıl 20 binin üzerinde ziyaretçi çekmesi ve 80’dan fazla ülkenin katılımı bekleniyor. 


Körfez yatırımcısının buluşma noktası

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA)’nın himayesinde gerçekleşen ve dünyanın...