21 / 05 / 2024

2015 emeklilere yönelik konut projeleri

2015 emeklilere yönelik konut projeleri

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere yönelik konut projelerinin hızlandırılabilmesi için valilere, kaymakamlara ve belediye başkanlarına çağrıda bulundu.

Akbank emeklilere yönelik promosyonda çıldırdı. Hangi banka varsa solladı geçti acımadı

Akbank tarafından emekli vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya geldi. Banka açıkladığı tutardaki parayı emekli vatandaşlara yönelik faizsiz olarak verecek.

Emeklilere yönelik flaş uyarı... Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye, TEB, Türkiye İş Bankası, Finansbank, Yapı Kredi

Emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarla ilgili flaş bir uyarı geldi. Promosyonda fiyatlar güncellendi. Emekli vatandaşların buna göre hareket etmesi gerektiği belirtildi.

Halkbank'tan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama! Halkbank müşterileri dikkat

Halkbank'tan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka, önümüzdeki günlerde müşterilerin bazı detaylara dikkat etmesi gerektiği belirterek önemli bilgiler verdi.

Bankalar da depremzedeler için seferber! Bankalar, depremzedelere yönelik hangi kararları aldı? Kredi borçları ne olacak

Kahramanmaraş depreminin ardından iş ve ekonomi dünyasının yanı sıra finans sektöründen de bölgeye destek ve yardım yağıyor. Türkiye Bankalar Birliği de yaptığı yazılı açıklama ile depremden etkilenen müşterilerine yönelik aldıkları kararları ve bölgeye sağlanan destekleri paylaştı.

Emeklilere yüzde 30 zam yapılmadı mı? SGK’dan beklenen açıklama geldi! Hemen bakın!

Emeklilere yüzde 30 oranında zam yapılmadığına, daha düşük zam yapıldığına dair çıkan iddialara SGK yanıt verdi. İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş uyarı! Ziraat Bankası müşterileri baksın

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara yönelik dikkat çeken bir açıklama yapıldı. İşte banka tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nda tarih belli oldu! Detaylar peş peşe açıklanıyor! Ev alacaklar kaçırmayın!

Dar gelirlilere yönelik hayata geçirilen sosyal konut projesinin ardından, "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası" da 4 Ocak Çarşamba günü kamuoyuna açıklanacak. İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan emeklilere 196 TL taksitle ihtiyaç kredisi! İşte başvuru şartları!

Halkbankası emeklilere yönelik 196 TL taksitle “Emekli Mini” adıyla yeni bir ihtiyaç kredisini duyurdu. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren ihtiyaç kredisinin detayları ve başvuru koşulları…

Orta gelire yönelik konut hamlesinde tarih belli oldu! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! Konut kredisi kampanyası geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubuna yönelik konut hamlesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ticaret yapanlar bu habere dikkat! Bir ülkeye yönelik ihracatımız rekor kırdı! Size de ekmek olabilir

Türkiye'nin büyüme yolculuğu devam ederken, ihracat verileri de vatandaşlarla paylaşılıyor. Ülkemizin bir ülkeye yönelik ihracatı ise rekor seviyelere ulaştı.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere promosyon gibi haber! Şimdi bakmayan emekli sonra çok kaybeder

Promosyon konusunda kıyasıya bir yarış içerisine giren bankalar şimdi de kampanya yarışına girdi. Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik atılan son adım da bir hayli konuşulacağa benziyor.

AB, Rusya'ya yönelik yaptırım listesini uzattı

Avrupa Birliği (AB) geçtiğimiz günlerde Rusya'ya yönelik yaptırım listesine 30 yeni isim ve 7 kurum ekledi.

2015 emeklilere yönelik konut projeleri Haberi

2015 emeklilere yönelik konut projeleri

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere yönelik konut projelerinin hızlandırılabilmesi için valilere, kaymakamlara ve belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Yapılacak konutları özlemle bekleyen yüzbinlerce emeklinin gözü kulağının yerel yönetimlerden gelecek arsa müjdelerine kilitlenmiş durumda olduğunu belirten Ergün, "Bizler de yerel yöneticilerimizin bu konuya gereken hassasiyeti göstereceklerine gönülden inanmaktayız" dedi. Kazım Ergün, yaptıkları araştırmalarda emeklilerin yaklaşık yüzde 30'unun kirada yaşadığını tespit ettiklerini...