31 / 07 / 2024

2015 gayrimenkul kampanyaları

2015 gayrimenkul kampanyaları

Döviz kurunun ani hareketleri ve 'seçim öncesi durgunluk' endişesi konut satışlarını durdurmadı. Şubat ayında da bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15 artış gösteren satışlar mart ayında da hızlı yükselişini sürdürdü.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

Türkiye ekonomisi için gayrimenkul kampanyaları şart!

Türkiye’ye adeta destek yağıyor.  Yabancı yatırımcılar, Türkiye’yi hedef alan ekonomik savaşa karşı ‘Türkiye’deki Yabancı İş Adamları Platformu kurdu. 

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul kampanyaları sektörü canlandıracak!

Gayrimenkul uzmanlarına göre, yabancılara konut satışında KDV indirimi ve gayrimenkul sertifikası yoluyla konut satışı sektörü canlandıracak. Kampanyaların sektörü daha güçlü yapması bekleniyor.

Gayrimenkul sektörü 2017'de yatırımlara hız verecek!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra ‘ülkemizin geleceğine güveniyoruz’ mesajı veren gayrimenkul sektörü düzenlenen kampanyalar sayesinde, konut satış rakamlarında 2015 yılını yakalamayı başardı. Peki şirketler, 2016’da hangi işlere imza attı ve 2017 ajandalarında neleri planlıyor?..

Gayrimenkul kampanyalarıyla konut stokunun yüzde 10'u eridi!

Aziz Torun: "Geçen ay Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye adıyla başlattığımız kampanya kapsamında 2 bin civarında konut talebi aldık. Emlak Konut da bir o kadar satış yaptığını bildirdi. Bu da yüzde 10'luk bir satış yapıldı anlamına geliyor" dedi.

Metal Gayrimenkul 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 genel kurulu sonucu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş. tarafından 26 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen 2015 yılı genel kurul toplantısı sonucu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

2015'te gayrimenkul satışında 54.4 milyon vergi farkı tespit edildi!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Nedim Türkmen, gayrimenkul alım satımlarına ilişkin vergi incelemelerini kaleme aldı. Türkmen yazısında 2015 yılı içerisinde 54 milyon 410 bin 733 TL 34 kuruş vergi farkı tespit edildiğini belirtti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu'nun 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi hakkında bilgilerini ve raporunu yayınladı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2015 toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2015 yılı hesap dönemi ile ilgili olarak 17 Mart 2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'u 30 Mart 2016 tarihinde tescil edildi.

2015 gayrimenkul kampanyaları Haberi

2015 gayrimenkul kampanyaları

Döviz kurunun ani hareketleri ve 'seçim öncesi durgunluk' endişesi konut satışlarını durdurmadı. Şubat ayında da bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15 artış gösteren satışlar mart ayında da hızlı yükselişini sürdürdü. 



MEGA PROJE HATTI 'ANADOLU' 

İstanbul Anadolu yakası Marmaray, Avrasya Tüneli, metro, 3. köprü bağlantı yolları gibi ulaşım projeleri ile değerlenirken, İstanbul Finans Merkezi ve kentsel dönüşüm projeleri ile yeni bir yüze kavuşuyor. 

Bağdat Caddesi, Fikirtepe ve Kartal'daki kentsel dönüşüm projeleri bölgedeki gayrimenkul projelerine değer katıyor. Anadolu yakasında Sancaktepe, Kartal, Tuzla, Ataşehir, Beykoz-Riva, Sancaktepe, Fikirtepe gibi bölgeler öne çıkıyor. 



Marmaray nedeni ile Sirkeci, Üsküdar, Yenikapı aksı önem kazanırken, 3.Köprü yolu nedeni ile Taşdelen bölgesi ve metro nedeni ile de KartalMaltepe E5 aksı değerine değer kattığını belirten Eva Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama...