06 / 05 / 2024

2015 gayrimenkul kazandırıyor

2015 gayrimenkul kazandırıyor

Başkent’te gayrimenkule yatırımın 2014’te olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam edeceği öngörülüyor. Emlak uzmanları, konut kredisi faizlerinin de düşmesi halinde sektörün 2015’te geçen yıldan daha canlı performans sergileyeceğini bildiriyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Youtube, Instagram, TikTok...  Hangisi daha fazla para kazandırıyor? İşte Influencerların kazançları...

Influencer mesleğinin yaşantımıza dahil olmasıyla birlikte kazançları da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki influencerlar ayda kaç lira kazanıyorlar? Youtube, Instagram, TikTok... Hangi mecra daha çok kazandırıyor?

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

Yaklaşık olarak 5 milyon ton altının yastık altından çıkartılarak ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak modelde son hazırlıklar yapılıyor.

Gayrimenkul sektörü 2022'ye iyimser bakıyor!

Zorlu bir yılı geride bırakan gayrimenkul sektörü 2022'yi hareketli geçirmeye hazırlanıyor. Sektör temsilcileri yeni yıldan oldukça umutlu.

Gayrimenkul sektöründe yeşil dönüşüm başlıyor!

İklim değişikliği sebebiyle ortaya çıkan karbon salınımı gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. İlerleyen süreçte hayata geçirilecek projeler için çalışmalar başlıyor.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Gayrimenkul sektörü 2020'yi rekorla kapatıyor!

Gayrimenkul sektörü 2020 yılını koronavirüs pandemisine rağmen rekorla kapatıyor. Kamu ve özel bankalarının düşük faizli kampanyası sayesinde 11 ayda yaklaşık 1.4 milyon konut satıldı.

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Van'daki tarihi Şamran Kanalı turizme kazandırılıyor!

Van'ın Edremit Belediyesi tarafından Urartu Krallığı döneminde yapılan ve dünya su mühendisliği harikası olarak kabul edilen 51 kilometre uzunluğundaki Şamran Kanalı turizme kazandırılıyor.

2015 gayrimenkul kazandırıyor Haberi

2015 gayrimenkul kazandırıyor


Başkent’te gayrimenkule yatırımın 2014’te olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam edeceği öngörülüyor. Emlak uzmanları, konut kredisi faizlerinin de düşmesi halinde sektörün 2015’te geçen yıldan daha canlı performans sergileyeceğini bildiriyor.Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak sektörü açısından 2014 yılını değerlendirdi, 2015 yılından beklentilerini açıkladı.

“Ne faiz, ne altın ne de döviz, emlak sektörü kadar getiri sağlamaz” diyen Ünal, gayrimenkul sektöründe kazanabilmek için doğru lokasyonda, doğru tip emlakta yatırım gerektiğini, bunun için de müşavirlik hizmetinin büyük önem taşıdığını söyledi. Köksal Ünal,Ankara’da Bağlıca, Batıkent Çakırlar, Mamak Doğukent Bulvarı, Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı’nın 2014’ün en çok kazandıran bölgeleri olduğuna dikkati çekerek, şu bilgiyi verdi:”Şehrin gelişen yerleri buralar. Başkentte yatırımcılar daha çok arsa alıyor. Bağlıca’daki değişim son 1 yılda yüzde...