30 / 04 / 2024

2015 incek loft ödeme olanı

2015 incek loft ödeme olanı

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birim bulunuyor. Peki İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

İncek Loft'ta 18 ay boyunca ödeme yok!

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft, 800 adetlik satış rakamına ulaştı, incek Loft, 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı plan sunuyor.

İncek Loft'ta ödememe kampanyası devam ediyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

Ankara İncek Loft'ta ödememe kampanyası 14 Haziran'a kadar!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

İncek Loft'a Effie Reklam Etkinliği Ödülü!

İncek Loft, Effie Reklam Etkinliği Ödülleri 2015'te "Emlak Yapı Dekorasyon" kategorisinde iddialı rakiplerini geride bırakarak Effie'yle ödüllendirilen tek marka oldu.

Akfen İncek Loft'un reklamı Effie ödülünü kazandı!

Effie Reklam Etkinliği Ödülleri 2015'de, “İncek Loft, inşaat sektöründe, aykırı bir başarı hikayesi” başlıklı başvurusuyla finalistler arasındaki tek inşaat firması olan Akfen, “Emlak Yapı Dekorasyon” kategorisinde Effie ödülüne layık görüldü.

İncek Loft Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

Ankara Uluslararası Film Festivali Sponsoru Incek Loft "Senden Bana Kalan" filminin özel gösterimini kokteyl eşliğinde sinemaseverlerle buluşturdu..

Ankara İncek Loft 700. satışa ulaştı!

İSTANBUL Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, İncek Loft projesinde 700. satış rakamına ulaştı. Selim Akın, "Ankara'nın yeni cazibe merkezi Incek'te, İncek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirdik."

Akfen İncek Loft'ta 700. satışa ulaşıldı!

İncek'te 700'üncü satışa İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, incek Loft projesinde 1199 konuttan 700'üncü satış rakamına ulaştı.

İncek Loft Ankara'da 700 satış rakamına ulaşıldı!

İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen inşaat, Incek Loft projesinde 700'üncü satış rakamına ulaştı. Başkentlilerin İncek Loft'a yoğun bir ilgi gösterdiği belirtildi.

Ankara'daki Incek Loft projesi ziyarete açıldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara Incek'te hayata geçirilen Incek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projenin yeni etapları ise 2015 yılı içerisinde satışa çıkarılacak .

Akfen İncek Loft projesi nerede?

Toplam 108 bin metrekare alan üzerinde, Akfen İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Akfen İncek Loft projesi nerede sorusuna Ankara İncek bölgesinde cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullannılıyor...

2015 incek loft ödeme olanı Haberi

2015 incek loft ödeme olanı

"İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Ankara'da yükseliyor. 


İncek Loft projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


İncek Loft projesinde teslimler 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Projede 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birim yer alıyor. 


108 bin metrekare alan üzerinde yükselen İncek Loft projesi içerisinde sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları bulunuyor.


İncek Loft projesi ödeme planı kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor. 


İncek...