15 / 05 / 2024

2015 izmir gelişimi

2015 izmir gelişimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi 4 milyar liraya yaklaşan 2015 bütçesinden en büyük payı ulaşım projeleri alacak. Performans programında yer alan 251 proje için ise toplam 2,5 milyar TL'lik yatırım yapılacak.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Kırklareli'de inşaat sektörü canlı!

2007 yılından bu yana gelişimi çok hızlı şekilde devam eden ilimiz Kırklareli'de, inşaat sektörünün karınca gibi çatıştığı gözlerden kaçmıyor.

İzmir Ödemiş'e kültür merkezi geliyor!

Ödemiş’in kültürel ve sosyal gelişimi konusunda girişimlerini sürdüren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile Ödemiş’teki yatırımları değerlendirdi.

Şanlıurfa Siverek prestij caddelerine kavuştu!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için altyapı, üstyapı ve büyük projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Franchising, emlak sektöründe kendi işini kurma imkanı sağlıyor!

Emlak sektörünün gelişimi, çok sayıda girişimciyi bu alana yönlendiriyor. Kendi işini kurmak isteyenler, hangi şekillerde emlak sektöründe yer alabileceklerinin araştırmasına girişiyor.

Şanlıurfa Karaköprü, büyükşehir ile değişiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklarda sona gelindi!

Kurban Bayramında dahi mesaisini sürdürerek gerçekleştirdiği plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dur durak bilmeden Şanlıurfa'nın gelişimi ve dönüşümünde büyük çalışmalara imza atıyor.

İzmir Ödemiş’in vizyon projeleri hayata geçiyor!

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2015 izmir gelişimi Haberi

2015 izmir gelişimi

İZMİR YEŞİLLENECEK 


260 milyon TL bütçenin ayrıldığı çevre sektöründe katı atık ve yeşil alan faaliyetleri ön plana çıkıyor. Yeşil alanların bakımı, yeni kent ormanlarının ve rekreasyon alanlarının yapımı ve bakımı için 120 milyon TL ayrılırken, atık transfer, bertaraf ve depolama tesislerinin yapımı ve işletilmesi için , toplamda 38,5 milyon TL kaynak ayrıldı. 


KAMULAŞTIRMAYA 117 MİLYON TL


217 milyon TL kaynağın ayrıldığı kentsel koruma ve planlama sektöründe en büyük payı 117 milyon TL kaynak ile kamulaştırma faaliyetleri aldı. Kamulaştırma faaliyetlerini 34 milyon liralık kaynak ile Kentsel Dönüşüm faaliyetleri izledi. İzmir'in çehresini değiştirecek olan Kıyı Tasarım çalışmalarına ayrılan kaynak ise 14,5 milyon TL olarak öngörüldü. 100 milyon TL bütçe ile itfaiye araç filosunun büyütülmesi olarak ortaya çıkıyor. 


50 MİLYON TL PROJE DESTEĞİ 


İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesinden...