29 / 04 / 2024

2015 TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut başvuruları

2015 TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut başvuruları

Başvuru işlemleri sırasında 1.000 TL alınan TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut projesinde toplam 157 konut kuralı satış yöntemi ile satılıyor. TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut başvuruları bugün son.

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kocaeli Dilovası Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Dilovası Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ, Kocaeli'de 22 bin 565 konut inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli'nde 22 bin 565 konut inşa ediyor. İnşa edilen konutların 19 bin 26'sı hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Kocaeli'deki 8 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli’nin de yer aldığı 25 ilde toplam 3 milyon 800 bin 951 metrekare büyüklüğünde 199 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin inşaatı başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Köseler Mahallesi'ne yapılacak konutların inşasına başlanıyor.Proje 82 milyon liraya mal olacak...

TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru detayları!

TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli Gebze 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kocaeli Gebze 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli Dilovası projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kocaeli Sivritepe kura sonuçları listesi!

TOKİ Kocaeli Sivritepe kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. Projede 284 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

2015 TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut başvuruları Haberi

2015 TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova konut projesinde toplam 157 adet konutu alt gelir grubuna özel olarak kurayla satıyor. 


 Kocaeli Çayırova  TOKİ  Evleri 2 oda 1 salon daire seçeneğinden meydana geliyor.157 konutun kurası 13 Temmuz'da çekilecek.


Aylık taksitlerin 394, 13 TL'den başladığı Kocaeli Çayırova  TOKİ  Evleri'nde başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri tarafından yürütülecek. 


Kocaeli Çayırova  TOKİ  Evleri 'nde başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.


Kocaeli Çayırova  TOKİ 'de daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor.


TOKİ Kocaeli Çayırova ödeme seçenekleri arasında yüzde 12 peşinatta 180 ay vade, yüzde 20 peşinatta ise 240 ay vade fırsatı yer alıyor. TOKİ Kocaeli Çayırova Alt Gelir Konut başvuruları bugün son.


Satış duyurusu için