16 / 05 / 2024

2015 yatırım planları

2015 yatırım planları

Altınkum, Pırlanta, Şifne, Çiftlik ve Ayaseranda bölgelerinin yatırım için çok uygun sahalar olduğunu söyleyen Harita ve Kadastro Mühendisi Cefa inan, yatırımcıları uyardı.

Yatırım ve tasarruf planları yapanlar dikkat! İşte ekonomistlerin 2023 yılı tahminleri

2023 yılı hesaplarınızı, yatırım ve tasarruf planlarınızı yaparken bu rakamlara dikkat edin! Ekonomistler, en önemli ekonomik parametrelerden ikisi hakkında tahminlerini açıkladı. İşte ekonomistlerin 2023 yılı sonu için dolar ve enflasyon tahminleri.

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Kiralarda TL'ye dönüş ile sektör yeni yatırım imkanına kavuştu!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Kira maliyetleri nedeniyle yurtiçi yatırım planlarını erteleyen markalarımız yeni yatırım ve yeni istihdam imkânına kavuşuyor. Maliyetlerdeki düşüşle birlikte tüketicilerimiz de ürünlere daha uygun fiyatla erişim imkânı bulacak" dedi..

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kütahya'daki yatırım planları mecliste!

Kütahya'da Ulaştırma Bakanlığının 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları meclis gündeminde konu oldu...

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Yatırım için ulaşım planlarını takip edin!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde ''Yatırım için ulaşım planlarını takip edin'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

Sivas Muhtarlar Toplantısı'nda yatırım konuşuldu!

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgedeki yatırım planları anlatıldı.

Diyarbakır’a 251 yatırım başvurusu yapıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz çatışma döneminin ardından Diyarbakır'daki yapılacak yatırım planlarını kaleme aldı. İşte o yazı...

2017'de en çok inşaat ve gayrimenkul yatırımı yapılacak!

2017 yılında ekonominin seyrini şirketlerin yatırım planlarından da okumak mümkün. 2017'de en çok inşaat ve gayrimenkul yatırımı yapılacak.

İşte Doğu'ya yatırım yapmak isteyen iş adamları!

Başbakan Binali Yıldırım’ın yatırım ve teşvik paketi, sanayicileri heyecanlandırdı. Birçok işadamı Doğu’ya yatırımı planlarına dahil etmeye başladı. İşadamları ‘Bu teşvikle Doğu’ya yatırım yapmamak elde değil.’dedi.

İnşaat sektöründe yatırım planı değişmedi!

Darbe girişimini kınayan iş dünyası temsilcilerinden 'Ekonomiye güven duyuyoruz, yatırıma devam edeceğiz' mesajı geldi. Alınan önlemleri memnuniyetle karşılayan iş dünyası, yatırım planlarını değiştirmedi.

Dünya Yatırım Raporu 2015 açıklandı!

Dünya Yatırım Raporu'na göre Türkiye, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36'lık artışla 16,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çekti.

Mehmet Altıntaş: 2015 yılının en karlı yatırımı gayrimenkul!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, 2015 yılının en verimli yatırımlarını açıkladı. Altıntaş 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi.

2015 yatırım planları Haberi

2015 yatırım planları

1983 yılından bu yana Harita ve kadastro mühendisi olarak Çeşme'de bulunan özel ofisinde faaliyetlerine devam eden Cefa İnan, Çeşme'nin yatırıma çok açık bir bölge olduğunu fakat yatırım yapacak kişilerin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Bakanlar Kurulu kararıyla Çeşme'de pek çok yerin turizm bölgesi ilan edildiğini özellikle Altınkum, Pırlanta, Şifne, Çiftlik ve Ayaseranda bölgelerinin yatırım için çok uygun sahalar olduğunu dile getiren Cefa İnan, "Harita ve kadastro mühendisi olarak Çeşme'de yatırım yapacak olan kişilere bilgilendirme yapıyoruz. Planları doğrultusunda onlara fikir verip, bu planların uygulanabilir olup olmadığını anlatıyoruz. Yatırım yapmak isteyenlerin neler yapmaları gerektiğini söyleyerek onları doğru noktalara yönlendiriyoruz. Bu süreçte bazı kişilerin mağdur olduğunu ve yapılan yatırımların boşa gittiğini de görüyoruz.Bunu önlemek için yatırım yapmak isteyenlerin dikkatli olmalarını öneriyoruz" dedi. 



İmar durumu 

Yatırım...