18 / 05 / 2024

2015te konut almalı mı

2015te konut almalı mı

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç, 2015 yılının ekonomi gidişatı konusunda önerilerde bulundu. Halaç, "Küçük yatırımcı, 2015'te faiz indirim kararını beklesin ve uzun vadeli yatırım için ödeyebiliyorlarsa ev sahibi olsun" dedi

Parayı faize mi yatırmalı yoksa konut mu almalı? Herkesin aklındaki soruyu emlakçı böyle yanıtladı!

Pek çok kişinin aklında aynı soru var. Parayı faize mi yatırmalı yoksa konut mu almalı? Herkesin aklındaki soruyu emlakçı böyle yanıtladı...

Konut alırken inşaat sahibi firmanın önemi nedir?

Son birkaç yıldır markalı konut projelerinde yaşanan sorunlar, arkasında binlerce mağdur bırakırken yeni ev almak isteyenler ise ister istemez kimden ve nasıl ev almalıyız sorularını sorgulamaya başladı.

Cenk Tabakoğlu: Konut kredilerinde iyi hesap yapılmalı!

ING Bank Bireysel Bankacılık Pazarlama ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tabakoğlu, "Özellikle konut kredilerinde sadece faiz oranlarını değil diğer masrafları da dikkate almalı, iyi hesaplama yapmalı. Kâr edeyim derken zararlı çıkabilirsiniz" ded

Deniz Ömür: 2010 yılında konut fiyatları artar

Parkcity Evleri Satış Müdürü Deniz Ömür, "Bahçeşehir'de her geçen gün daha da değer kazanıyor, konut almayı bekleyenlerin süreci uzatmadan uygun fiyatlar var iken ev almalılar" dedi

Hangi konutlar satılıyor? Hangileri satılmıyor?

Son dönemde kiminle karşılaşsam, konut piyasasında son durumun ne olduğunu soruyor. 2008'de konut almalı mı? Almamalı mı? Her kafadan bir ses çıkıyor.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Avrupa Konutları TEM`de 500 konut satılacak

Avrupa Konutları TEM'in ikinci etabında 500 konut satışa çıkarılacak. Metrekare bazında fiyatlar 2 bin ile 2 bin 100 YTL arasında olacak.

2015te konut almalı mı Haberi

2015te konut almalı mı


Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç, 2015 yılının ekonomi gidişatı konusunda önerilerde bulundu. Halaç, "Küçük yatırımcı, 2015'te faiz indirim kararını beklesin ve uzun vadeli yatırım için ödeyebiliyorlarsa ev sahibi olsun. Altın her ne kadar artmış gibi görünse de yine dalgalı gidecektir, güvenli liman değil ve düşüşü sürer" diye konuştu.



Güvenli liman değil

Altındaki küçük yükselişin, güvenli liman arayışındaki küçük yatırımcının yönelmesi nedeniyle ortaya çıktığını dile getiren Doç. Dr. Halaç, "Altın eski haline dönecektir. Altın yine dalgalı gidecektir ve düşüş sürecektir. Küçük yatırımcı mümkün olduğunca bu yıl olduğu gibi gelecek yıl da altın yatırımından uzak durmalı" dedi.




Yeni...