22 / 05 / 2024

2015te tatile gidilebilecek yerler

2015te tatile gidilebilecek yerler

Otelciler 2015 sezonundan umutlu. TÜROFED Başkanı Ayık: "Çevremizdeki bazı olumsuzlukların Türkiye içine sirayet etmemesi durumunda 2015 sezonunda da çok büyük bir sorun yaşayacağımızı tahmin etmiyorum".

Henüz tatile çıkmayanlar bu haberi okusun! Otellerde yüzde 40 indirim yapıldı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların daha düşük seviyelere inmesinin daha fazla insanın tatile çıkmasına imkan sağlayacağını söyledi.

Yatırımcılar dikkat! Borsa tatile giriyor! Takas işlemleri için yeni tarih resmen belli oldu!

Gelecek hafta salı günü Kurban Bayramı sebebiyle 3,5 günlük tatile girecek olan Borsa İstanbul'da, yarın yapılacak olan işlemlerin takası 3 Temmuz Pazartesi gerçekleştirilecek.

Yaz tatiliniz zehir olmasın! Tatile çıkacaklar dijital güvenliğe dikkat!

Bilişim uzmanları tatile çıkacakları siber saldırılara karşı uyarıyor. Uzmanlar, kimlik hırsızlığı saldırılarına maruz kalmamak için özellikle bilgisayar, telefon ve tablet gibi akıllı cihazları kullanırken dikkat edilmesi gereken kuralları açıkladı.

Vizesiz tatile gitmek isteyenlere için rehber! İşte bayram tatili için tercih edebileceğiniz 2023 vizesiz ülkeler

Vizeniz yok fakat tatile mi gitmek istiyorsunuz bu konuda Türk vatandaşları için vizesiz seyahat imkanları bulunuyor. Yeni düzenlenmiş olan 2023 vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler listesi yayınlandı. Peki hangi ülkelere vizesiz seyahat yapılabilecek?

Tatile gidecekler hemen harekete geçin! Ramazan Bayramı öncesi fiyatlar yüzde 20 arttı!

Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kala tatile gitmek için araba kiralayacaklar hemen harekete geçmeli. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Tatile gidecekler dikkat! Tatile gitmeden önce bu haberi okuyun! Yoksa dolandırılabilirsiniz!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, tatil rezervasyonu yapacak vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Peki tatile gitmeden önce ne yapmalıyız? İşte detaylar…

Airbnb üzerinden kiraya verdiği evini randevu evi olarak buldu!

Amsterdam'da, tatile giderken evlerini Airbnb üzerinden kiraya veren bir çift döndüklerinde, tatil boyunca evlerinin 3 seks işçisi kadın tarafından "randevu evi" olarak kullandığını öğrendi...

YHT ile Ankara'dan Halkalı'ya kadar gidilebilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Yüksek hızlı trenlerimiz Ankara'dan kalkıp Haydarpaşa'ya kadar veya Halkalı'ya kadar gidebilecek hale gelecektir." açıklamasında bulundu.

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Hacı Sabancı: İbiza'dan ev almadım!

İşadamı Hacı Sabancı'nın sık sık tatile çıktığı İbiza’dan 9 milyon 500 bin euro’ya malikane aldığı haberlerine Hacı Sabancı'dan cevap geldi.

Hacı Sabancı İbiza’dan ev aldı!

İşadamı Hacı Sabancı sık sık tatile çıktığı İbiza’dan lüks bir malikane aldı. Sabancı yeni evi için 9 milyon 500 bin Euro ödedi.

Ev güvenliği için nelere dikkat edilmeli?

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip'e göre tatile çıkmadan önce güvenlik tedbirlerini gözden geçirmek büyük önem arz ediyor. Habip, tatil valizinden daha önemlisinin ev güvenliği olduğunu söyledi.

2015te tatile gidilebilecek yerler Haberi

2015te tatile gidilebilecek yerler

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Türkiye'nin bu yıl turizmde yüzde 6'lık bir artış yakaladığını belirterek, "Çevremizdeki bazı olumsuzlukların Türkiye içine sirayet etmemesi durumunda 2015 sezonunda da çok büyük bir sorun yaşayacağımızı tahmin etmiyorum" dedi.


Marmaris'te düzenlenen "Gelecek Turizmde" toplantısına katılan Ayık, programın sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Turizmde 2014 yılının olumsuzluklara rağmen beklentileri doğrultusunda gerçekleştiğini ifade eden Ayık, "Türkiye bütün olumsuzluklara rağmen turizmde bir önceki yılın rakamlarına göre yüzde 6 büyüyerek yoluna devam ediyor. Aynı büyümenin gelecekte de devam edip etmeyeceği konusunda kafalarda soru işaretleri var. Ancak bu konuda çok fazla kaygılı değiliz" diye konuştu.


 Dünyada turizm hareketlerinin durmadığına ve büyüdüğüne işaret eden Ayık, Akdeniz çanağının, en önemli destinasyonlardan birisi olduğunu vurguladı. Bu çanağın 150 ile 170 milyon arasında ziyaretçi...