04 / 05 / 2024

2016 banyo trendleri

2016 banyo trendleri

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

2017 banyo trendleri!

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

Dekorasyon trendleri 2016!

İnşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım, 2016 yılında ev dekorasyonunun modasını anlattı. 2016’da evler, “kişiselleşme” kavramı üzerine oturan, esinini yaşamın kendisinden alan bir tarzda dekore edilecek.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Ahmet Güneş'ten 2016 yeni iç mimari trendleri!

İç mimari alanında 2008 yılından bu yana profesyonel bir ekiple pek çok alanda önemli işlere imza atmış olan genç, iç mimar Ahmet Güneş, her yıl yeni tercihlerle harmanlanan mekân tasarımlarında 2016 trendlerini açıkladı.

İşte 2016 yılının iç mimari trendleri!

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı Semih Güven, bu yılın iç mimari trendlerini açıkladı. Güven, 2016’da eski ürünlerle yeni teknolojik malzemelerin bolca kullanıldığı miks projelerin karşımıza çıkacağını söyledi.

2016 yılının mekan tasarım trendleri!

2016 yılında belirli tasarım anlayışının devam etmesinin yanı sıra daha cesur tasarımlar ve sakin, canlı renkler öne çıkıyor. Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri’nin Kurucularından Selen Selviler Özüekren'den, 2016 yılının tasarım trendleri...

TETSİAD 2016 kış trendleri!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), ev tekstilinde 2016 kış trendlerini belirledi. Evlerinde bu yıl özellikle yenilik arayanlar için geometrik desenler kurtarıcı oluyor.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

2016 ev tekstili trendleri açıklandı!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR işbirliğiyle düzenlenen ve 21. yılına giren EVTEKS Fuarı’nda 2016’nın ev tekstili trendleri açıklandı. Buna göre 2016 yılında ev tekstilinde yeni trend, tezat tarzlar olacak.

Orka Banyo Unıcera'da yeni tasarımlarını sundu!

Fonksiyonel ve estetik modelleri ile banyolarda konfor sunan ORKA Banyo, tasarım ve teknoloji odaklı yepyeni banyo çözümleriyle son trendleri çiziyor.

2016 banyo trendleri Haberi

2016 banyo trendleri

Bu yıl banyolarda barok mimarisini yansıtan klasik lavabolar ve modernliği tercih edenler için inceliği ön planda tutan tasarımlar göze çarpıyor. Mermer görünümlü seramik lavabolar, su tüketimini en aza indiren sürdürülebilir bataryalar ve klozet sistemleri bir adım öne çıkıyor.


Turkuaz Seramik, Cerastyle ürün gamındaki vitrifiye ve lavabo modelleriyle banyo modasına yön veriyor. Çeyrek asırlık sürede sınırlarının ötesine geçerek dünya pazarının önemli oyuncusu konumuna gelen Turkuaz Seramik’in Cerastyle markası, özel tasarımları ve ergonomik vitrifiye ürünleri ile banyo modasını belirleyen en önemli markalar arasında yer alıyor.


Günlük hayatın hızından yorulan, şehir insanının aradığı huzuru evlere taşıyan ve vitrifiye alanındaki trendleri belirleyen Turkuaz Seramik, Cerastyle ile 2016 banyo ve vitrifiye trendlerini belirledi. Bu yıl daha narin ve ince tasarımların ön planda olacağını söyleyen Turkuaz Seramik...