30 / 04 / 2024

2016 Çanakkale fiyatları

2016 Çanakkale fiyatları

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Çanakkale Teras Kale Haziran 2024'te teslim! Teras Kale fiyatları ne kadar? 

Teras Kale Çanakkale projesinde yer alan villaların teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje kapsamındaki villaların fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Nef Arsa Çanakkale fiyat listesi Eylül 2022! 

Nef Arsa Çanakkale, Çanakkale'nin Ayvacık bölgesinde Naldöken ve Babadere'de iki farklı proje olarak hayata geçiriliyor. Peki Nef Arsa Çanakkale fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Çanakkale fiyat Eylül 2022...

Arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi! İşte en çok artış yaşanan yerler...

Türkiye'de son senelerde hayata geçirilen mega projelerin arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Köprü, Çanakkale bölgesindeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Artış en çok arazilerde göze çarpıyor...

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu! 

Çanakkale’de inşaatında sona gelinen Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını iki katına çıkardı. Köprünün güzergâhında bulunan konutlarda yüzde 35-40 artış olurken turizm alanlarında ise yüzde 37-50 arasında artış yaşandı.

1915 Çanakkale Köprüsü arazi fiyatlarını yükseltti!

Yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresindeki araziler yatırımcıların radarına girdi. Bölgede yer alan arsa ve arazilerin fiyatları yüzde 100'ün üzerinde arttı. 

1915 Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu!

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Arsa ve arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresi gayrimenkul yatırımcılarının radarında. Bölgede yer alan Lapseki’de Mecidiye, Şevketiye ve Çardak’ta arazi fiyatlarında yüzde 150 artış gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını katladı!

Koronavirüs salgını sürecinde arsa alımları yükselirken, Çanakkale Köprüsü’nün inşa edildiği Lapseki ve çevresi arsa yatırımında gözde oldu. Bölgede deniz manzaralı arazilerde hızla el değiştirilirken, fiyatlar metrekarede 100 TL'ye kadar yükseldi.

2016 Çanakkale fiyatları Haberi

2016 Çanakkale fiyatları

Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 12 peşinde ya da yüzde 20 peşinatta kalan tutarları 180 ay taksit veya 240 ay taksit sağlanıyor.


TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam 160 adet daire satışa çıkarıldı. Projede kura çekilişi 9 Ağustos 2016 gününde gerçekleşecek.


Aylık taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerince kabul edilecek.


Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başlıyor ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede başvuru bedeli 500 liradır.


Satış duyurusu için