03 / 05 / 2024

2016 emekliye ikinci bahar

2016 emekliye ikinci bahar

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında başvuru dönemi yarın sona erecek. Toplamda 17 ilde emekliye özel olarak satışa sunulacak projeler için kura tarihleri farklılık gösteriyor.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kura tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında yer alan Emekliye İkinci Bahar Kampanyası'nda 17 ilde uygun taksitler ve fiyatlarla daireler satışa sunulacak. Peki kura çekilişleri ne zaman?

Emekliye ek zam, asgari ücrete ikinci zam var mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kimsenin şüphesi olmasın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekliye ek zam ve asgari ücrette ikinci artış ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki beklenen zamlar olacak mı?

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine müjde! 2. zam için tarih verildi!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekliye ikinci zam için tarih verdi. Peki emeklilere seçim öncesi yeni bir zam daha mı geliyor? İşte konu ile ilgili detaylar...

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!

Emeklilere bayram ikramiyesi ödemesinde ikinci perde! Kurban'da emekliye çifte zam iddiası

Milyonlarca emekliye Ramazan Bayramı'nda yapılmayan ikramiye zammının Kurban Bayramı'nda yapılacağı iddiası gündeme geldi. Kurban Bayramı birinci gün 9 Temmuz Cumartesi son günü ise 12 Temmuz Salı. Hükümet Temmuz'da maaşlara çifte zam mı açıklayacak? İşte detaylar..

Emekliye ikinci promosyon ödemesi ne zaman yapılacak?

12 milyonu aşkın emekli, 2020 yılının üçüncü çeyreğine girmemizle birlikte ikinci promosyon ödemelerinin ne zaman yatırılacağı sorunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki emekliler için ikinci promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? İşte 2020 emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilenler...

Bingöl'de 2016'da bin 315 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2016 yılı konut satış istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de 2016 yılında 837'si ilk satış ve 478'i ikinci el satış olmak üzere toplam bin 315 konut satıldı.

2016 emlak ve çevre temizlik vergisi için son 15 gün!

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinin bu yılki ikinci taksit ödemelerine 1 Kasım'da başlandı. 2016 emlak ve çevre temizlik vergisi için son 15 gün kaldı..

2016’nın konut alım şampiyonu Adana!

Eylül 2016'da yeni konut satışları yıllık bazda yüzde 17.6 artarak 50,972 adet gerçekleşirken ikinci el satışları aynı dönemde yıllık bazda yüzde 17.9 artarak 57,946 adet oldu. Adana ise yılın ilk 9 ayında yüzde 12 artan konut satışları sürpriz yapan il oldu.

Ordu Teleferik hattında ikinci etap bakımları başlıyor!

Ordu’nun simgelerinden olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferiğin “22 bin 500 İşletim Saat Bakımı” kapsamında ikinci etap bakım çalışmaları, 17 Ekim – 15 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016!

TOKİ Kırşehir Evleri'nde toplamda 63 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016...

2016 Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni TOKİ Evleri kura!

2016 Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni TOKİ Evleri kura çekilişi 1 Ağustos'ta yapılacak. Emekliye özel 324 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuruları 2016!

Toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuruları 2016...

TOKİ 2016 indirim kampanyası detayları!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)tarafından her yıl düzenlenen indirim kampanyaı bu yıl 2016'nın ikinci yarısına kalmıştı. İşte, TOKİ 2016 indirim kampanyası detayları..

2016 emekliye ikinci bahar Haberi

2016 emekliye ikinci bahar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında kura çekilişi ile satışların yapılacağı Emekliye İkinci Bahar Kampanyası'nda uygun fiyatlar ve taksit imkanları bulunuyor.


TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında projeler için başvuru dönemi 14 Mart 2016'da başlamıştı.


Başvuru dönemi yarın sona erecek kampanyada kura tarihleri illere göre değişiklik gösteriyor. Emekliye İkinci Bahar Kampanyası'nda 17 ilde daireler sahiplerini bulacak.



Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamındaki projeler:


Adana  Sarıçam Buruk Mahallesi Emeklilere Özel Projesi, Aksaray Merkez Emeklilere Özel Projesi, Aksaray Aksaray Güzelyurt Emeklilere Özel Projesi, Balıkesir Manyas Emeklilere Özel Projesi, Bilecik Bozüyük Emeklilere Özel Projesi, Bolu Mengen Pazarköy 2. Etap Emeklilere Özel Projesi, Burdur Çavdır Emeklilere Özel Projesi, Edirne Lalapaşa Emeklilere Özel Projesi, Edirne Süloğlu Emeklilere Özel Projesi, Erzincan Çağlayan Emeklillere Özel Projesi, Eskişehir Tepebaşı Emeklilere Özel Projesi, Kahramanmaraş...