02 / 05 / 2024

2016 yaşam kalitesi en yüksek yerler

2016 yaşam kalitesi en yüksek yerler

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. Araştırmada değerlendirilen 230 şehir arasında İstanbul 122. sırada yer aldı.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı.

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın Ortaköy'deki projesi Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor. Yoo İstanbul'un reklam yüzünün tanıtımı 10 Ekim 2016'da düzenlenecek basın toplantısıyla gerçekleşecek.

Van Süphan'da çocuk yaşam merkezi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı çalışma programına dahil edilen ve Süphan Mahallesi'nde yapılacak olan çalışmalar içerisinde Çocuk Yaşam Merkezi'de bulunuyor.

Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi 11.2 milyon TL'ye yaptırılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi yapım işini üst hakkı kullanım karşılığı ihale edecek. Son teklif verme tarihi 16 haziran 2016 olan kültür merkezi yapım işinin bedeli 11 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Park Yaşam Ataşehir'de 4 ay yüzde 70 oranında satış gerçekleşti!

Park Yaşam Ataşehir projesinde, tapu resmi kayıtlarına göre; 2016 yılı ilk çeyrek döneminde Türkiye geneli en çok satılan proje oldu.

Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan'da!

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Selective Port'ta 3 bin 430 liraya metroya komşu 3+1 ferah bir yaşam!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, 3 bin 430 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 430 lira taksitle 3+1 daire avantajıyla, metroya komşu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Yaşam kalitesi en iyi şehir listesinde İstanbul 122. sırada!

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. Araştırmada değerlendirilen 230 şehir arasında İstanbul 122. sırada yer aldı.

Dünyada yaşam kalitesi en yüksek şehir Viyana!

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. 230 şehir içinde Viyana'nın ardınan İsviçre'nin Zürih kenti ikinci sırayı aldı.

2016 yaşam kalitesi en yüksek yerler Haberi

2016 yaşam kalitesi en yüksek yerler

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. 230 şehir içinde Viyana'nın ardınan İsviçre'nin Zürih kenti ikinci sırayı aldı.  Avusturya'nın başkenti Viyana dünyanın en yaşanılabilir şehri seçildi.


Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. 


Araştırmada değerlendirilen 230 şehir arasında Viyana'yla birlikte İsviçre'den Zürih, Yeni Zelanda'dan Auckland, Almanya'dan Münih ve Kanada'dan Vancouver ilk beşi oluştururken Irak'ın başkenti Bağdat son sıraya yerleşti.


Listenin ilk sıralarında Batı Avrupa ağırlığı dikkati çekerken ilk 30'da Almanya'dan 7 (Münih, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin, Hamburg, Stuttgart, Nürnberg), Avustralya'dan 5, (Sidney, Melbourne, Perth, Adelaide, Canberra) Kanada'dan 4 (Vancouver, Toronto, Ottawa, Montreal) İsviçre'den 3 (Zürih, Cenevre, Bern),  Avusturya (Viyana), Danimarka (Kopenhag), Hollanda (Amsterdam), Yeni Zelanda (Wellington), Lüksemburg, İsveç (Stockholm),...