03 / 05 / 2024

2016 yılının yalıtım sektörü

2016 yılının yalıtım sektörü

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Dolar karşısında eridi gitti! 24 yılın dibini gördü

Dolar, ABD'de beklentilerin üstünde açıklanan hizmet sektörü verisinin Fed'in keskin faiz artırımlarını sürdüreceği beklentisini pekiştirmesiyle yen karşısında son 24 yılın zirvesine tırmandı.

Dolar 20 yılın zirvesinde! Son durum nedir?

Fed Başkanı Powell'ın Cuma günü Jackson Hole toplantılarında verdiği yüksek faiz oranlarının uzun süre devam edeceği mesajı ABD dolarını önde gelen para birimleri karşısında 20 yılın zirvesine taşımış durumdadır. 

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Halk GYO 2020 yılı kar payı dağıtım tablosu!

Halk GYO, 2020 yılı kar payı dağıtımı hakkında yönetim kurulu kararı kapsamında kar payı dağıtım tablosunu yayınladı. 

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Yuan dolar karşısında 17 yılın en yüksek seviyesine çıktı!

Tatilden geri dönen Çin piyasalarında hareketli bir gün yaşandı. Borsalar yüzde 2'ye yakın primlenirken Çin yuanı, ABD doları karşısında son 17 yılın zirvesine tırmandı.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

2016 yılının yalıtım sektörü Haberi

2016 yılının yalıtım sektörü

Yalıtım ve yapı sektörünün 2016 yılını çok iyi geçireceğini ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir basın toplantısıyla açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nın yalıtım sektörünün 2016 yılını şekillendireceğini ifade etti. Eruslu, planda yer alan sektörle ilgili maddelerin hayata geçirilmesi halinde yapı ve yalıtım sektörünün büyük bir atılım sürecine gireceğini söyledi.


“HEM ÜRETİCİ, HEM TÜKETİCİ FAYDALANACAK”

Planın 158’inci maddesinde daha önce kamuoyuyla paylaşılan öncelikli dönüşüm programlarının uygulanmasının etkin bir biçimde takip edileceğinin belirtildiğine dikkat çeken Eruslu, “Bu planlar arasında Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı Eylem Planı da yer alıyor. Kasım 2014’te hazırlanan ve halen yürürlükte olan bu plan 2000 yılı dolar fiyatlarıyla 0,2646 TEP/1000 dolar olarak gerçekleşen Türkiye’nin birincil enerji yoğunluğunun, 2018 sonunda 0,243 TEP/1000 dolar değerinin...