16 / 06 / 2024

2016da Spor tesislerine ne kadar yatırım yapıldı

2016da Spor tesislerine ne kadar yatırım yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2016 yılında spor tesisi yatırımına ayırdığı bütçe 540 milyon 531 bin lirayı buldu. Bakanlık, yüzme havuzu, futbol sahası, gençlik merkezi, spor salonu, atletizm pisti, stat ve diğer spor tesisleri olmak üzere toplam bin 130 adet projeyi sürdürüyor

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Spor tesislerine 540 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2016 yılında spor tesisi yatırımına ayırdığı bütçe 540 milyon 531 bin lirayı buldu. Bakanlık, yüzme havuzu, futbol sahası, gençlik merkezi, spor salonu, atletizm pisti, stat ve diğer spor tesisleri olmak üzere toplam bin 130 adet projeyi sürdürüyor

Muğla Ortaca’ya basketbol sahası inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ‘Spor tesisleri yapmak, işletmek ve amatör spor faaliyetlerine destek olmak’ amacından hareketle yapmaya devam ettiği spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Rio de Janeiro'da yeni spor tesislerine 1.8 milyar dolar yatırım yapıldı!

BREZİLYA’NIN Rio de Janeiro kentinde 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın toplam maliyetinin, yaklaşık 12 milyar dolar (39 milyar Brezilya reali) olduğu tahmin ediliyor.

Rio Olimpiyat Oyunları'nın altyapı maliyeti 7,7 milyar dolar!

Moody's'in 16 Mayıs'ta yayımladığı rapora göre, maliyeti 12 milyar doları bulacak Rio Olimpiyat Oyunları için 7,7 milyar dolar ulaşım, inşaat, enerji, sanitasyon gibi altyapıya harcandı. Yeni spor tesislerine ise 1,8 milyar dolar harcandı.

Sakarya Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide hayata geçirilen Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde gelinen son noktayı açıkladı.

Kocaeli Derince spor tesislerine kavuşuyor!

AKP İlçe Yerel Yönetimler Toplantısı’nda önemli mesajlar veren Başkan Bulut, Kadırga alanı olarak bilinen mesire alanında çok önemli bir projeyi hizmete sunacaklarını söyledi.

Çamlıca'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

İstanbul'un köklü klüplerinden Çamlıca Spor tesislerine bir yenisi daha eklendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleşen altyapı tesisinin açılışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve duayen teknik direkdör Yılmaz Vural'da katıldı.

İstanbul Kemah Spor Tesisleri açıldı!

İstanbul Amatör Futbol Liginde mücadele eden Kemah Spor futbol takımı bu hafta sonu yapılan açılışla tesislerine kavuştu.

2016da Spor tesislerine ne kadar yatırım yapıldı Haberi

2016da Spor tesislerine ne kadar yatırım yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2016 yılı içinde tesis yatırımlarına ayırdığı bütçe, 540 milyon 531 bin liraya ulaştı.


Bakanlık yetkililerinden alınan bilgilere göre, 2016 yılı spor tesisleri için 472 milyon liralık başlangıç ödeneği çıkaran bakanlık, yıl içinde eklenen ödeneklerle birlikte yatırım bütçesini 540 milyon 531 bin liraya yükseltti. 


2016 yılı içinde yapımına başlanan projelerin bir çoğunda sona yaklaşılırken, bakanlık, yüzme havuzu, futbol sahası, gençlik merkezi, spor salonu, atletizm pisti, stat ve diğer spor tesisleri olmak üzere toplam bin 130 adet projenin yapımına devam ediyor.


Yapılması planlanan 72 adet havuzun yüzde 37'si tamamlanırken, 329 adet futbol sahasından ise 296'sı bitirildi. Tesisleşme atağı içinde yer alan 259 adet gençlik merkezinden 141'ini tamamlayan bakanlık, 284 adet spor salonunun 183'ünü, 30 adet atletizm pistinden ise 18 tanesini...